De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!"— Transcript van de presentatie:

1

2 ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW

3 LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!

4 BRIEF AAN MIJN MEESTER Die morgen was je reeds vroeg opgestaan en je was aan het pakken. Je nam mijn leiband..Wat was ik blij!!! Een kleine wandeling voor de vakantie, hoera!! We vertrokken met de wagen. Je stopte aan de wegkant, het portier ging open. Je hebt mij een stok toegeworpen.

5 Ik liep en liep tot ik de stok tussen mijn tanden klemde. Maar toen ik terugkwam was je er niet meer….. In paniek rende ik alle richtingen uit om je terug te vinden…maar tevergeefs. Ik werd zwakker van dag tot dag....

6 Een man kwam naderbij en legde mij een leiband om. Weldra bevond ik mij in een kooi. Daar wachtte ik op je terugkeer….maar je kwam niet. De kooi ging open… Neen, het was jij niet, het was de man die mij had opgeraapt!

7 Hij bracht mij naar een ruimte met een doodse sfeer. Mijn uur was gekomen...

8 Dierbare meester, ik wil dat jij weet dat, ondanks het leed dat je mij hebt aangedaan, ik mij nog steeds jouw beeld herinner en indien ik kon terugkomen op aarde, ik zeker naar jouw zou komen toegelopen, want jouw had ik lief...

9 Dit bericht is te lezen, te overpeinzen en alom te verspreiden, opdat dit schandaal zal ophouden !

10


Download ppt "ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google