De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen de mogelijkheid van excursies/presentaties, stage- en opleidingsplaatsen. Wij bieden onze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen de mogelijkheid van excursies/presentaties, stage- en opleidingsplaatsen. Wij bieden onze."— Transcript van de presentatie:

1 MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

2 Wij bieden opleidingen de mogelijkheid van excursies/presentaties, stage- en opleidingsplaatsen. Wij bieden onze collega’s een persoonlijk opleidingsplan. Wij voeren een innovatief R&D-beleid t.a.v. zoutreductie. Samen met andere Zaanse Foodbedrijven initiëren wij een Praktijkcentrum Proces en Food aansluitend op MBO-niveau. Al onze medewerkers onderschrijven onze Ethische Gedragscode. People

3 Planet Wij filtreren op biologische wijze onze geuremissie. Wij zoeken actief naar hergebruik van materialen en scheiden onze afvalstromen. Wij voeren een GMO-vrij beleid. Wij ontwikkelen biologische aroma’s. Wij nemen deel aan het Platform Verduurzaming Voedsel.

4 Profit Wij rijden met hybride auto’s. Wij gaan zuinig om met energie en doen regelmatig onderzoek naar andere mogelijkheden op dit gebied (EnergiePrestatieOnderzoek, bewegingsmelders, tijdschakelingen, LED-verlichting). Nieuwe installaties hebben minstens 30% minder energie nodig.


Download ppt "MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen de mogelijkheid van excursies/presentaties, stage- en opleidingsplaatsen. Wij bieden onze."

Verwante presentaties


Ads door Google