De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Parijs 2012 HAVO 4 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Parijs 2012 HAVO 4 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte."— Transcript van de presentatie:

1

2 Parijs 2012 HAVO 4

3 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte kunst die niet bij het klassieke graffitibeeld behoren. De meeste street art komt voor in de vorm van stickers, sjablonen en posters, maar ook zonder toestemming geplaatste beelden, schilderingen en mobielen vallen hieronder. Het is ontstaan in de jaren '70 en werd toen gebruikt om politieke standpunten duidelijk te maken. Later verdween het fenomeen weer en het dook pas weer op in de late jaren '90. Dit keer als een zuivere kunstvorm, waarbij de straat als tentoonstellingsruimte dient. De samenwerkende artiesten worden 'crews' genoemd, zij maken de graffiti samen.

4 Foto's van ons Vandalisme

5 Foto's van ons Art:

6 Foto's van ons Stickers:

7 Foto's van ons Mal

8 Kaj en Simon Zo hebben wij Parijs beleeft. Als cultuur hadden wij de hiphop cultuur van parijs Als kunst hadden wij street art van parijs.


Download ppt "Parijs 2012 HAVO 4 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte."

Verwante presentaties


Ads door Google