De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Renaat Verhellen 7IC NR4 2007-2008. Inhoud Voorstelling Bedrijf Functie in het bedrijf Stage activiteiten Project / opdracht bespreking Besluit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Renaat Verhellen 7IC NR4 2007-2008. Inhoud Voorstelling Bedrijf Functie in het bedrijf Stage activiteiten Project / opdracht bespreking Besluit."— Transcript van de presentatie:

1 Renaat Verhellen 7IC NR4 2007-2008

2 Inhoud Voorstelling Bedrijf Functie in het bedrijf Stage activiteiten Project / opdracht bespreking Besluit

3 Computers &Communications N.V. Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde. C&C bestaat uit 3 standaardapplicaties en een hardware afdeling. - IRIS Financials (boekhoudadministratie) - DynIRIS ERP (commerciële administratie ) - DIAS (beheren en archiveren van documenten) Hardware - Installatie - Support - Onderhoud

4 Functie in het bedrijf. Afdeling hardware - Instellen van buiten verlichting. - Installatie en configuratie van computers. - Via dos een back-up nemen.

5 Stage activiteiten Uitzoeken hoe ik de buiten verlichting moet gaan programmeren. Programmeren van buitenverlichting. Installatie van computers en randapparatuur. Uitvoeren van een basisconfiguratie op computers. Opzoeken van informatie over RIS en WDS bij server 2003. Bijkomende instellingen uitvoeren bij Vista Computers.

6 Stage activiteiten Uitzoeken hoe Xcopy en Robycopy werkt. Wijzigen van het IP adres van de d-link router.

7 Opdracht bespreking Configuratie computers Stappenplan: 1. Het aansluiten van toetsenbord, muis en voedingskabel en internetkabel op het werkstation. 2. Opstarten van computer en beginnen met het installeren van het besturingssysteem. 3. Activeren van het besturingssysteem en controleren op updates. 4. Uitvoeren van de basisconfiguratie op de PC. 5. Installeren van bijkomende sofware.

8 Opdracht bespreking Configuratie computers

9 Opdracht bespreking Instellen van de buitenverlichting Stappenplan: 1. Uitzoeken hoe de buitenverlichting is aangesloten op de schakelklok van Moëller. Dit aan de hand van schema’s. 2. Het teken van een vereenvoudigd schema in Visio. 3. Zoeken naar een handleiding van de schakelklok op internet. 4. Aan de hand van deze handleiding de schakelklok programmeren. 5. Het aanpassen van het schema. 6. Maken van gebruikers handleiding.

10 Opdracht bespreking Instellen van de buitenverlichting.

11 Opdracht bespreking Back-up nemen via Xcopy en Robocopy in dos. Stappenplan: 1. Uitzoeken hoe Xcopy en Robocopy werkt om bestanden te gaan back-uppen in dos. 2. Informatie opzoeken in de dos help functie. 3. Ook op internet opzoek gaan naar informatie. 4. Dit gaan verwerken een verslag.

12 Opdracht bespreking Back-up nemen via Xcopy en Robocopy in dos.

13 Besluiten en zelfevaluatie Uit mijn stage heb ik het volgende geleerd: - Instellen van het groepsbeleid. - Het nemen van een back-up via Xcopy. - Instellen van het register. - Hoe ik de schakelklok moet gaan programmeren. - Basisconfiguratie van computers en randapparaten.

14 Bedankt voor jullie aandacht.


Download ppt "Renaat Verhellen 7IC NR4 2007-2008. Inhoud Voorstelling Bedrijf Functie in het bedrijf Stage activiteiten Project / opdracht bespreking Besluit."

Verwante presentaties


Ads door Google