De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kroko op avontuur!. Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kroko op avontuur!. Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst,"— Transcript van de presentatie:

1 Kroko op avontuur!

2 Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst, toen hij op school was en naar de wc ging gebeurde er weer iets geks... Kroko verdwaalde. Maar op zoek naar zijn klas beleefde Kroko allerlei avonturen.

3 De schoonmaakkar, zou die snel gaan? Fijn, racen door die lange gang!

4 Hier staat een computer met een mooie kleurplaat! Even goed luisteren of ik ook wat hoor…

5 Joepie! Lekker spelen in het speellokaal. Wat is dit een lange tunnel zeg.

6 Eindelijk even uitrusten. Lekker slapen in de poppenhoek. Kroko droomt over zijn vriendjes Kwekkie en Kwakkie, hij mist ze. Ze zitten in een andere klas.

7 Oei, daar komt iemand aan. Kroko verstopt zich snel in de boekenkast. Als dat maar goed gaat.

8 Kroko gaat er even lekker bij zitten, hij is moe van het dwalen door de school. Voorlezen aan zijn vriendjes Kwekkie en Kwakkie, dat is leuk! Kroko kan ook al zo goed lezen…

9 Wat glimmen die bekers mooi. Dat moet Kroko eens van dichtbij bekijken.

10 In het kantoor van meester Jaco zoekt Kroko in de computer naar een plattegrond van de school. Kroko moet proberen de klas terug te vinden.

11 Bij de kleuters is het erg gezellig. Daar kun je je fijn verkleden. Dat vindt Kroko leuk.

12 Ha, ha, Kroko tussen de kopjes in de vaatwasser. En de meesters en juffen hebben weer een taartje gehad want er staan ook gebaksbordjes in.

13 Als ik nou met die mevrouw meerijd op die handige koffer, dan kom ik vanzelf wel weer bij mijn lokaal.

14 Daar heeft iemand de rugtas van Kroko aan de kapstok gehangen. Maar Kroko zit er nog aan! Help!

15 Eindelijk heeft Kroko de wc gevonden. En nu terug naar de klas.

16 Wat een avontuur! Kroko is blij dat hij weer terug is in de klas.

17 Erik Ananias, Marlin Dam, Jessica Doornbos, Queeny Guo, Kim Heinstra, Sharon Hempen, Sharon Kral, Esmee Kruize, Daisy Leus, Danique Louwdijk, Dion Mensink, Kaltrina Morina, Souverain N’Yudi, Reamonn Smidt, Dominique Ufkes, Melvin Wiering


Download ppt "Kroko op avontuur!. Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst,"

Verwante presentaties


Ads door Google