De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Immateriële cultuurkenmerken materiële cultuurkenmerken cultuuruitingen cultuur Een cultuurlandschap is het meest zichtbare cultuurkenmerk van een samenleving.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Immateriële cultuurkenmerken materiële cultuurkenmerken cultuuruitingen cultuur Een cultuurlandschap is het meest zichtbare cultuurkenmerk van een samenleving."— Transcript van de presentatie:

1 immateriële cultuurkenmerken materiële cultuurkenmerken cultuuruitingen cultuur Een cultuurlandschap is het meest zichtbare cultuurkenmerk van een samenleving. Het is de afdruk van de wisselwerking tussen natuurlijke omstandigheden, en de wijze waarop de menselijke groep vorm heeft gegeven aan zijn leefomgeving. cultuurlandschap opdracht: 1. kijk naar de uitzending 2. Cultuurlandschap : rood Natuurlandschap: groen http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1232632

2 cultuurlandschap Natuur mens/cultuur

3 onderschrift (?):

4 cultuurlandschappen UNESCO rijnvallei Duitsland

5 Kinderdijk, Nederland

6 Al Ain,VAE

7 westelijke meer van Hangzhou, China

8 Edirne, Turkije

9 Bali, Indonesië

10


Download ppt "Immateriële cultuurkenmerken materiële cultuurkenmerken cultuuruitingen cultuur Een cultuurlandschap is het meest zichtbare cultuurkenmerk van een samenleving."

Verwante presentaties


Ads door Google