De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waar heb jij Jezus voor nodig?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waar heb jij Jezus voor nodig?"— Transcript van de presentatie:

1 Waar heb jij Jezus voor nodig?
Het is duidelijk wat er op het ‘verlanglijstje’ staat van die vier mannen en hun zieke vriend Ze zijn vastbesloten om iets van Jezus gedaan te krijgen en zetten door om hun vriend bij Jezus neer te kunnen leggen Jezus zag hun geloof – Als je komt bij Jezus en je nood voor Hem neerlegt, dan reageert Hij daarop!

2 Hier heb jij Mij voor nodig
‘Kind, je zonden zijn je vergeven’ – Jezus ziet wat jij om te beginnen nodig hebt: de verhouding met God weer hersteld Zonde is het gat in de dijk van ons leven, de ontsteking die het hele lichaam ziek maakt Jezus komt om jou te verzoenen met God!

3 Heb jij deze Jezus echt nodig?
Er komt meteen weerstand – Jezus mag genezen, maar niet vergeven… Jezus wil niet de omstandigheden veranderen, maar jou zelf veranderen Accepteer jij Hem als degene die jou verlost van je zonden?

4 Jezus is de Verlosser die je nodig hebt
Jezus laat zien dat Hij niet zomaar wat zegt – Hij is de Mensenzoon die jou kan terugbrengen bij God Met vergeving scheept Hij je niet af – omdat Hij vergeeft, kan Hij ook genezen Het zal helemaal goed komen met jou dankzij Jezus, de Verlosser die vergeeft én geneest


Download ppt "Waar heb jij Jezus voor nodig?"

Verwante presentaties


Ads door Google