De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,

Verwante presentaties


Presentatie over: "De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,"— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5 De man die Jezus wilde zien
Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis, nieuwsgierig geworden naar Jezus? Wat brengt jóu hier?

6 Veilig vanuit zijn eigen boom…
Wel zien, maar niet zo nodig gezien willen worden…

7 Hoe ziet jouw ‘boom’ eruit?
Waarom doet God niks aan alle ellende op de wereld? Hoe ziet jouw ‘boom’ eruit? Ik leef toch goed? En de kerk dan met haar regeltjes? Ik ben te schuldig Aan mij heeft Jezus niks… Ik heb het prima naar mijn zin

8 Kom es uit je boom! Uitgerekend bij Zacheüs’ boom stopt Jezus…
Een uitnodiging, een uitgestoken hand en een liefdevol welkom: ‘Ik wil bij jou thuis komen’ De band die Jezus wilde met Zacheüs wil Hij ook met jou!

9 Maar wat gebeurt er als ik het doe?
Zacheüs, de oppergraaier, hoeft niet langer te leven voor zijn geld… Er is verandering, maar je wordt er niet minder van! Alles wat je hoeft te doen: kom es uit je boom en laat Jezus binnen in het huis van je leven!


Download ppt "De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,"

Verwante presentaties


Ads door Google