De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bemidbar Het boek Numeri A De voorbereidingen voor die reis (1 t/m 10) B Het vertrek van de Sinai en de tocht door de woestijn. Vol falen. C De voorbereidingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bemidbar Het boek Numeri A De voorbereidingen voor die reis (1 t/m 10) B Het vertrek van de Sinai en de tocht door de woestijn. Vol falen. C De voorbereidingen."— Transcript van de presentatie:

1 Bemidbar Het boek Numeri A De voorbereidingen voor die reis (1 t/m 10) B Het vertrek van de Sinai en de tocht door de woestijn. Vol falen. C De voorbereidingen van de intocht. De nieuwe generatie, die zich in de vlakte van Moab bevindt (hoofdstuk26-36). Verhalen en voorschriften wisselen elkaar af.

2 Bemidbar Onderwerpen uit dit gedeelte: De tellingen Het kampement JHWH woont te midden van Zijn volk

3 Bemidbar Levieten als plaatsvervangers voor de eerstgeborenenen De taak van de Kehatieten De betekenis van de dekkleden De namen van de helpers bij het tellen Midbar – in de woestijn, de woestijnreis Woestijnervaringen Het leven als een woestijnreis

4 Bemidbar Onderwerpen uit dit gedeelte: De tellingen Diverse tellingen De onwaarschijnlijk grote getallen (Aantal Levieten 22.000 of 22.300 of 22.273?)

5 Bemidbar Aantallen Ruben 46.500 46 groepen / compagnieën samen 500 man. enz. Totaal 603. 550 of 598 groepen was dat 598 = 5.550 samen 5. 550 man

6 Bemidbar


Download ppt "Bemidbar Het boek Numeri A De voorbereidingen voor die reis (1 t/m 10) B Het vertrek van de Sinai en de tocht door de woestijn. Vol falen. C De voorbereidingen."

Verwante presentaties


Ads door Google