De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

INLEIDING Murat en Dave.

Verwante presentaties


Presentatie over: "INLEIDING Murat en Dave."— Transcript van de presentatie:

1 INLEIDING Murat en Dave.
ONZE KLAS 1B2 BESTAAT UIT 21 LEERLINGEN.EN ONZE KLASSENMENTOR IS MENEER HEIN PLEGT.WE HEBBEN IN GROEPJES VAN TWEE SAMENGEWERKT OM DEZE PRESENTATIE TE MAKEN. Murat en Dave.

2 SAMEN DANSEN EN TANDPASTA MAKEN

3 Streetdance We hebben gedanst op de muziek van Billy Crawford
Het was erg gezellig; we deden het samen met jongens en meisjes uit Duitsland Femke en Renee

4 DINER OP HET TWENTS CARMEL COLLEGE We hadden een drie gangen-menu.
Het smaakte heerlijk. FRUITSALADE IN DALUM Sommigen vonden het lekker en sommigen niet. Groeten MaartenKeizer en RonWesterik 1B2.

5 shampoo maken Hier maakten we shampoo; we hebben in groepjes van twee samengewerkt en alle opdrachten uitgevoerd. Het was heel gezellig en ook heel leuk. Roy en Rick

6 Interview (Duitsland) Van:Dilek en Dientje.
We gingen met een groepje van 4 naar een paar winkels. We gingen daar een paar vragen stellen aan de mensen in de winkel. Daarna gingen we naar de school.

7 HUTTENKLOAS Foto 1 We zijn met onze gezellige klas en met de Duitse klas naar het museum in Oldenzaal “Huttenkloas” geweest. Ze hebben vertelt over een oude ouwe stoel die erg belangerijk is voor Oldenzaal en die gebruikt werd voor het doden van mensen (doodstraf). Het was een erge dood. Je moest echt leiden. Bijvoorbeeld voor het plegen van een moord moest je een aantal dagen op die stoel zitten tot je dood was. Dus een langzame en pijnlijke dood. Je werd vast gelegd met stalen kettingen dus je kon er niet vandoor. En de stoel werd best wel veel gebruikt dus werden er veel moorden gepleegd. Op foto 1 zie je de stoel. Kevin en Bilader.

8 Wandeling Oldenzaal Na het dinee aan de Postkampstraat zijn
we gaan wandelen. We gingen richting de stad. We hebben bij de Plechelmus groepjes gemaakt. De groepjes mochten de stad in lopen. Een deel van de leerlingen ging naar het museum. Na het museum gingen we nog door de stad lopen en ondertussen werden er foto’s gemaakt.

9 INTERNATIONALE GEZELLIGHEID
IN HET DUITS EN HET NEDERLANDS

10 Slot Deze uitwisseling naar Dalum was erg leuk, omdat we goed konden communiceren met de Duitse kinderen. Het was super gezellig en we kunnen de komende jaren met hun contact houden via de , chat, msn en de webcam. Maaike, Michelle, Loraine

11 EINDE VAN DE UITWISSELING


Download ppt "INLEIDING Murat en Dave."

Verwante presentaties


Ads door Google