De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FlexForum 5 + 6 februari 2009 Deel : Release 4.0 3.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FlexForum 5 + 6 februari 2009 Deel : Release 4.0 3."— Transcript van de presentatie:

1 FlexForum februari 2009 Deel : Release 4.0 3

2 Release 4.0

3 De opzet van de schermen is gelijk gebleven
De opzet van de schermen is gelijk gebleven. Maar FlexService is een stuk gegroeid. Ook zijn de velden niet meer verdiept weergegeven maar ‘plat’ en zijn dichter op elkaar gezet. Resultaat is dat veel meer informatie in één oogopslag kan worden getoond. Minder klikken tussen de tabbladen, dus sneller werken.

4 R36 over R40 getoond laat goed zien hoeveel groter het is geworden.
Hierna verder met een live demo; zie verhaallijn (welke schermen/functionaliteit) in document Testen R40. Een stuk gegroeid blijkt in deze vergelijking tussen Release 3.6 en Release 4.0. Dat betekent veel mogelijkheden voor nieuwe velden, of om tabbladen samen te voegen.

5 Release 4.0 onderscheidt duidelijker de verschillende versies van FlexService: Go! = de versie met de belangrijkste functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Pro! = De beste keuze voor de meeste bedrijven. XL! = Alle functionaliteit van FlexService voor de meest krachtige ondersteuning van bedrijfsprocessen.

6 Nieuwe – kleurrijke – iconen representeren de vele modules van FlexService.

7 Bladwijzers De bladwijzers (of ‘bookmarks’ of ‘favorieten’) maken het mogelijk om snel te gaan naar de kandidaten, aanvragen, klantrelaties of contactpersonen waar je intensief mee bezig bent.

8 Kies of je wilt werken met de snelkoppelingen of de modulelijst
Kies of je wilt werken met de snelkoppelingen of de modulelijst. Beide kunnen links worden getoond. Wat de keuze is wordt bewaard zodat bij de volgende keer inloggen dezelfde weer wordt getoond.

9 Bij adressen open makkelijk Google Maps om te zien waar het adres is.

10 Meer gegevens getoond op tabblad Overzicht. Nieuw zijn Locatie en Pools. Ook nieuw zijn meer mogelijkheden om kandidaten in te delen (Selectiecode 1, Selectiecode 2, Regio). Bij statussen is het mogelijk het veld afhankelijk van de status een andere achtergrondkleur te geven.

11 Een deel van de extra ruimte wordt door het hele pakket ook gebruikt om overal grote tekstvakken op te nemen voor lekker veel ruimte voor omschrijvingen, aantekeningen of opmerkingen.

12 Na het krachtige Termijnfacturatie van voor de pauze nu een andere module in FlexService die veel tijd kan besparen en fouten kan verminderen. FlexTijd wordt nu algemeen geïntroduceerd, maar is al in gebruik bij twee klanten. (in Release 3.6). Onder andere in module Aanvraag zijn tabbladen samengevoegd. Het nieuwe tabblad Stamgegeven bevat de gegevens die in Release 3.6 op tabbladen Overzicht én Stamgegeven stonden. Nu staan alle belangrijke gegevens op het eerste tabblad, meer dan dit eerste tabblad heb je vaak niet meer nodig.

13 Wat natuurlijk is gebleven is de consistente opzet van de tabbladen door het gehele pakket. Dus ook in module Klantrelatie. Tabblad Stamgegeven is vervallen en de velden daarop zijn verdeeld over de andere tabbladen. Veel zijn nu te vinden op tabblad Overzicht. Ook hier weer kleine wijzigingen op verzoek van klanten. Zo is er een tweede selectiecode bijgekomen.

14 De lijstschermen blijven ongewijzigd
De lijstschermen blijven ongewijzigd. Deze passen zich automatisch aan aan het grotere formaat. Soms worden wel lijsttabbladen gecombineerd. Zoals in module Klantrelatie tabblad Opdracht. Hier is met de toevoeging van lijst ‘Voorstellen’ nu het hele proces van aanvraag tot plaatsing in één keer te zien. Knop [Beperk] toont alleende voorstellen en plaatsingen bij de boven geselecteerde aanvraag.

15 Contactpersonen kunnen nu werken bij meerdere relaties.

16 Module Selectie kent veel nieuwe selectiemogelijkheden
Module Selectie kent veel nieuwe selectiemogelijkheden. Bijvoorbeeld op locatie (gemeente, streek/provincie/landsdeel, postcodegebied), pool, regio en selectiecodes. Standaard worden alleen kandidaten, klantrelaties, aanvragen of contactpersonen getoond met een actieve status.

17 Release 4.0: Samenvatting
Groter scherm toont meer informatie Frisse interface met nieuwe iconen en meer kleur Onder de motorkap: Applicatieserver FAMCE wordt vervangen door FAS = Stabieler, schaalbaarder en beter te koppelen via WebServices. Wordt nu intensief getest. Beschikbaar vanaf tweede kwartaal 2009 EINDE <<


Download ppt "FlexForum 5 + 6 februari 2009 Deel : Release 4.0 3."

Verwante presentaties


Ads door Google