De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MEER? IS ER ONTDEK HET ZELF!. WAAR VULLEN WE ONS LEVEN MEE? God heeft ons gemaakt om te leven in relatie met Hem en andere mensen. Dat is ook wat we nodig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MEER? IS ER ONTDEK HET ZELF!. WAAR VULLEN WE ONS LEVEN MEE? God heeft ons gemaakt om te leven in relatie met Hem en andere mensen. Dat is ook wat we nodig."— Transcript van de presentatie:

1 MEER? IS ER ONTDEK HET ZELF!

2 WAAR VULLEN WE ONS LEVEN MEE? God heeft ons gemaakt om te leven in relatie met Hem en andere mensen. Dat is ook wat we nodig hebben. Liefde is belangrijk

3 JEZUS CHRISTUS Jezus: Jozua God redt ons Christus: gezalfde degene met het hoogste ambt Johannes 14:6 WHO AM I?

4 “ Ik ben de weg ” Boeiend: op reis, op avontuur Mensen missen een richting Waar kom ik vandaan? Waar ga ik naar toe? Waar ben ik?

5 “ Ik ben de waarheid ” Betrouwbaar “Het maakt niet uit wat je gelooft, als je maar oprecht bent.”

6 Wat is waar? Wat moeten we geloven? Jezus zegt: “Ik ben de waarheid.” Wat zegt je verstand? Wat zegt je gevoel? Is Jezus betrouwbaar?

7 “ Ik ben het Leven ” Belangrijk God heeft ons leven gegeven. Wij kiezen vaak niet voor het leven, maar voor begeerte, angst, haat, eigenbelang. Jezus wil deze schuld weghalen NIEUW LEVEN

8 Eerder BBB! Het christelijk geloof SOA? Saai? Onwaar? Achterhaald? Boeiend Betrouwbaar Belangrijk


Download ppt "MEER? IS ER ONTDEK HET ZELF!. WAAR VULLEN WE ONS LEVEN MEE? God heeft ons gemaakt om te leven in relatie met Hem en andere mensen. Dat is ook wat we nodig."

Verwante presentaties


Ads door Google