De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West

2 Voorgangers vandaag zondag 2 maart 2014: 9.30 uur Ds. D. Dunsbergen en 16.00 uur Ds. H. Carlier Kerkdiensten vandaag

3 Volgende week, zondag 9 maart, doopdienst van: Sijmen Willem Bonder en Fien Julia Koops Volgende week doopdienst

4 Er zijn vandaag 2 collectes: 1 e collecte voor de kerk 2 e collecte voor de kerkelijke kassen Collectes

5 In de morgendienst is er gelegenheid voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar om naar de kindernevendienst te gaan! Kindernevendienst Jullie zijn van harte welkom!

6 Tijdens de morgendienst en tijdens de middagdienst is er oppas voor de allerkleinsten aanwezig Oppasdienst

7 Na de ochtenddienst is er koffiedrinken in de grote zaal. Iedereen van harte welkom! Koffiedrinken

8 Crosslight 2 maart gaat niet door. In verband met een onvolledige invulling van de avond gaat Crosslight in de Maranathakerk vanavond niet door.

9 Vaste Vrijwillige bijdrage Heeft u het antwoordstrookje al ingevuld? Graag vóór 15 maart inleveren bij de penningmeester

10 Landelijk jaarboek 2014 In de hal voor in de kerk ligt een intekenlijst voor het landelijk jaarboek 2014

11 In het voorjaar 2015 willen we vanuit onze gemeente een reis naar Israël organiseren. Het reisprogramma vindt u op de website van de kerk. U kunt nadere informatie krijgen en zich opgeven voor de reis bij Adrie Koning: agkoning@home.nl agkoning@home.nl De inschrijving voor de reis sluit 15 maart.

12 De diaconieën van CGK Oost en West hebben gezamenlijk het plan opgevat om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank Enschede/Haaksbergen. De VBEH verstrekt wekelijks aan ongeveer 560 huishoudens en gezinnen in Enschede en Haaksbergen een voedselpakket. Met ingang van zondag 2 maart, zal er iedere twee maanden, op de eerste zondag van de maand een krat voor in de hal staan, waarin houdbare producten en verzorgingsmiddelen worden ingezameld. Inzameling Voedselbank

13 Collectebonnen: Beste gemeenteleden, in deze ‘digitale’ betaalwereld hebben we vaak geen of weinig (klein)geld bij ons. Waarom dan geen collectebonnen gebruiken? Altijd ‘geld’ bij de hand, en, eventueel aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. U kunt de bonnen bestellen bij Henk Ramaker.

14 Collectebonnen: Bedrag graag van te voren overmaken op de rek. van de SNS, o.v.v. Collectebonnen, t.n.v. onze kerk (zie gemeentegids). Dan neemt Henk ze de zondag daarop voor u mee. Bonnen zijn te verkrijgen in vellen met: 20 bonnetjes á € 0.65 totaal € 13.00 (Wit) 20 bonnetjes á € 1.00 totaal € 20.00 (Geel) 20 bonnetjes á € 1.40 totaal € 28.00 (Groen)

15

16

17

18 Social Media Social Media In onze gezinnen Spreker: Bert Reinds U bent uitgenodigd voor de volgende avonden: Social Media: De andere opvoeder Voor ouders, grootouders en andere belangstellenden. Dinsdag 25 maart om 20.00 uur Social Media: Vernieuwen of vernielen zij ons denken? Speciaal voor de jongeren Dinsdag 1 april om 19.30 uur Graag opgeven: alex.diepeveen@home.nl,(053) 477 52 71 Renatakerk Brinkstraat 70 in Enschede

19 EENVOUDIGE KERKDIENST 30 maart Jezus is de goede herder maatwerkindekerk.nl Kristalkerk – P.C. Hooftlaan 110 – Hengelo Datum 30 maart – tijd: 15:00 uur THEMA:


Download ppt "Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West."

Verwante presentaties


Ads door Google