De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sexuele opvoeding voor adolescenten Een audiovisuele workshop van professor sexuologie KU leuven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sexuele opvoeding voor adolescenten Een audiovisuele workshop van professor sexuologie KU leuven."— Transcript van de presentatie:

1 Sexuele opvoeding voor adolescenten Een audiovisuele workshop van professor sexuologie KU leuven

2 Orale sex (ook wel pijpen genoemd) Les Nº 1

3 U neme de stijve penis in de hand en stimuleer de eikel met uw tong.

4 Daarop laat je de schacht voorzichtig tussen uw lippen glijden, let wel, het licht bewerken met de tanden is toegelaten, naargelang de voorkeur van de partner.

5 Omsluit de schacht stevig en oefen een zuigende beweging uit Oefen stelselmatig om het lid volledig binnen te werken,

6 Wanneer uw partner bijna op zijn hoogtepunt komt, stimuleer nog wat onderaan de eikel tot de ejaculatie volgt. Het sperma is rijk aan eiwitten en wetenschappelijk bewezen heel voedzaam, dus het doorslikken ervan is zeker niet vies en ongezond.

7 TIP: Het masseren van het scrotum kan hierbij van nut zijn. Doe langzaam aan, hoe langer de pijpbeurt, hoe groter de lozing.

8 DOGGY STYLE (op zijn hondjes) Les Nº 2

9 Neem een comfortabele positie aan en kantel het bekken iets naar achteren... … dit vergemakkelijkt de penetratie en verhoogt het genot.

10 Zijaanzicht I Merk op Laat het licht aan in de kamer, het zien naar binnen glijden van uw lid is een extra stimulans

11 Zijaanzicht II Nota : dit is de ideale positie indien uw partner fel geleden heeft aan de tand des tijds, leg eventueel een kussensloop op het hoofd met daarbovenop uw favoriete P-girl.

12 Reverse twist Les Nº 3

13 Hier bepaald de vrouw het tempo, en door iets naar voor of achter te komen, de stimulatie van de clitoris Tip : je kan haar hierbij gemakkelijk een handje helpen

14 Close-up Bemerk de juiste invalshoek voor maximaal genot.

15 Wanner u zich nu opricht gaat de penis de andere zijde van de vaginawand stimuleren

16 Een close-up om de juiste ingangshoek weer te geven..... …bij juiste hellingshoek raak je bij de befaamde G-spot

17 De trampoline Les Nº 4

18 Wanneer het vuur hevig brand kan men hierbij de snelheid hevig opvoeren... …door het kantelen van het bekken ligt ook hier de G-spot binnen bereik.

19 Wanneer de beenspieren wat vermoeid raken laat je u voorover zakken, de boezem kan nu makkelijk met de tong bewerkt worden. NOTA: Zorg evenals bij de trampoline voor een correcte ingangshoek

20 De traditionele “69” Les Nº 5

21 De foto spreekt voor zich, en veel moet hier niet meer over gezegd worden Observeer en imiteer het prachtige samenspel

22 Nota voor de heren: Hou de vagina wijd open, zo kan je de gehele, gevoelige binnenwand diep stimuleren… …het inbrengen van een of meerdere vingers, volgens de wensen van de partner, kan het hoogtepunt vergroten.

23 Finaal besluit Oefen zoveel als mogelijk deze lessen in. Probeer zolang als mogelijk uw hoogtepunt uit te stellen, even pauzeren indien nodig. Overleg steeds met uw partner, uw aanwijzingen of voorkeuren verhogen alleen maar het genot. Een eindexamen wordt in huiselijke kring afgenomen indien wenselijk ook in groep. Bedankt voor het volgen van deze workshop, praktische lessen aan huis zijn mits kleine financiele vergoeding op aanvraag mogelijk.


Download ppt "Sexuele opvoeding voor adolescenten Een audiovisuele workshop van professor sexuologie KU leuven."

Verwante presentaties


Ads door Google