De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam.. Centrum voor Levensvragen Rotterdam  Motto projecten (inzet van vrijwilligers) In 3 Rotterdamse deelgemeenten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam.. Centrum voor Levensvragen Rotterdam  Motto projecten (inzet van vrijwilligers) In 3 Rotterdamse deelgemeenten."— Transcript van de presentatie:

1 Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam.

2 Centrum voor Levensvragen Rotterdam  Motto projecten (inzet van vrijwilligers) In 3 Rotterdamse deelgemeenten - IJsselmonde - Alexander - Hillegersberg-Schiebroek  Aanbod trainingen op het gebied van zingeving en levensvragen

3 Structuur Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam Ondergebracht bij stichting Samen010 Samen010 is koepel voor een aantal projecten Missie en visie Samen010 in het kort: Kerken en vrijwilligers trekken samen op om zich in te zetten voor de stad. Werkzaam vanuit christelijke visie waarbij compassie en naastenliefde vertaald worden naar de praktijk. Kwetsbare mensen krijgen een steuntje in de rug totdat zij zichzelf kunnen helpen.

4 Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam: de financiers Lokale overheid Fondsen Voorwaarden: Werken met vrijwilligers Ingebed zijn in lokale netwerken Inkomsten uit meerdere bronnen

5 Werken met vrijwilligers Waardering, training en coaching Zorgvuldigheid bij het matchen Vrijwilligers zijn voor een deel onze financiering

6 Inbedding in het lokale netwerk Verwijzers: – Zij kiezen, wij ook – Vertrouwen krijgen en bewaren

7 Centrum voor Levensvragen Rotterdam – Trainingen – Lezingen – Workshops Eigen inkomsten verwerven

8 Gezien en gehoord Gezien en gehoord; onderzoek naar het maatschappelijk rendement van Motto door Verwey-Jonker en Ecorys.  Berekend rendement: 40 tot 60 % (bestaande uit besparing op zorg –en welzijnskosten).  En dat wat niet te berekenen is: gezien worden, er mogen zijn, trouw, mededogen, weer zin vinden in het leven zoals het is.


Download ppt "Centrum voor Levensvragen / Motto Rotterdam.. Centrum voor Levensvragen Rotterdam  Motto projecten (inzet van vrijwilligers) In 3 Rotterdamse deelgemeenten."

Verwante presentaties


Ads door Google