De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch Tot aan de 16e eeuw heerste er in onze stad grote welvaart in de nijverheid en de handel. Dat kwam grotendeels.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch Tot aan de 16e eeuw heerste er in onze stad grote welvaart in de nijverheid en de handel. Dat kwam grotendeels."— Transcript van de presentatie:

1 Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch Tot aan de 16e eeuw heerste er in onze stad grote welvaart in de nijverheid en de handel. Dat kwam grotendeels door de goede verkeersverbindingen, die zorgden voor de aanvoer van producten en grondstoffen.

2 Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch De eerste bijeenkomst behandelt o.a.:  Verkeer en vervoer vanaf de prehistorie tot aan 1820.  De overslagfunctie na de blokkade van Antwerpen.  De straatweg van onze stad naar Luik via Best / Eindhoven.

3 Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch De tweede bijeen- komst staat geheel in het teken van de aanleg van de Zuid-Willemsvaart.

4 Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch De derde bijeenkomst behandelt het vervoer en verkeer in onze stad na 1850 met o.a. de aanleg van spoor- en tramwegen en de ontwikkeling van het autoverkeer.

5 Boschlogie III


Download ppt "Boschlogie III Vervoer in en rond ‘s-Hertogenbosch Tot aan de 16e eeuw heerste er in onze stad grote welvaart in de nijverheid en de handel. Dat kwam grotendeels."

Verwante presentaties


Ads door Google