De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Avenir Telecom is de specialist in telecom distibutie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Avenir Telecom is de specialist in telecom distibutie."— Transcript van de presentatie:

1 Avenir Telecom is de specialist in telecom distibutie

2 Activiteit Avenir Télécom is marktleider in Frankrijk op het gebied van de distributie van telecommunicatie- producten. Het is een grote speler in Europa. De omzet per activiteit is als volgt verdeeld: - verkoop van producten (84,2%): - dienstverlening (15,8%) 54,2% van de omzet wordt in Frankrijk gerealiseerd.

3 Waarom telecom

4 De telecom distributie markt heeft een sterke groeipotentie. Vandaag is mobile telefonie een essentieel onderdeel van de gebruiksartikelen van iedereen. Vandaag is mobile telefonie een essentieel onderdeel van de gebruiksartikelen van iedereen. In Europa zijn er meer dan 460 miljoen gebruikers met een penetratiegraad van meer dan 70% en dit blijft nog groeien vooral in Oost-Europa De levensduurte van een mobiel is ongeveer twee jaar, deze twee jaar zou gereduceerd kunnen worden tot 12 tot 18 maanden. Het ontwikkelen van high-speed mobile networks (GPRS, i-mode and Edge today, UMTS tomorrow) maken het mogelijk om een nieuwe generatie mobile multimedia services aan te bieden aan de consument.

5 The mobile phone, de meest persoonlijke en makkelijkste gebruikstechnologie voor mogelijke nieuwe functies zoals: fotografie, video, games, music en berichten applications. Vandaag zijn al veel van deze functies operationeel. Het ontwikkelen van high-speed mobile networks (GPRS, i-mode and Edge today, UMTS tomorrow) maken het mogelijk om een nieuwe generatie mobile multimedia services. The mobile phone, de meest persoonlijke en makkelijkste gebruikstechnologie voor mogelijke nieuwe functies zoals: fotografie, video, games, music en berichten applications. Vandaag zijn al veel van deze functies operationeel.

6 Internity concept Avenir Telecom wil van Internity de leidende Europese verdeler van mobile telephones en digitale convergenties maken.

7 Geconsolideerde omzet 30 % meer omzet door vooral retail-business met een stijging van 52 % 24 % stijging van de B-to-B distributie business In de export is stijging van 66 %

8 Gegrafische spreiding International operations sales jumped by 64% in 2004/2005, with particularly remarkable sales increases achieved in Romania (+228%), Spain (+77%) and the United Kingdom (+49%). International operations now account for 48% of Group sales, with France and mobile phone export sales accounting for 43% and 9%, respectively.

9

10 Conclusie Target price (KBCSecurities) € 41 –Dit zou een stijging zijn van om en bij 10% Positieve stijging verwacht voor de telecom-sector Sterke stijging van de verkoop in oost-europa Beweegt zich goed op een sterk stijgende markt Er is al een jaren-lange stijging van de koers Kopen aan een lagere koers? Gaan voor een 10%


Download ppt "Avenir Telecom is de specialist in telecom distibutie."

Verwante presentaties


Ads door Google