De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we dat op de zegen van God mogen vertrouwen wanneer wij onze tienden en gaven trouw aan hem afdragen. Laten we onze dankbaarheid aan de Heer uiten en ook in dit jaar vrijgevig zijn werk ondersteunen. Vandaag vieren wij Gods goedheid.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 januari 2014 “U komt alle lof, eer en macht toe, Heer, onze God, want u hebt alles geschapen; uw wil is de oorsprong van alles wat er is” (Op. 4:11). Wij, en alles om ons heen, zijn Gods eigendom. Laten we dankbaar zijn voor zijn goedheid in het afdragen van onze tienden en gaven. Vandaag vieren wij het eigenaarschap van God.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 januari 2014 “Van de Heer is de aarde en alles wat daar leeft, de wereld en wie haar bewonen” (Ps. 24:1). God geeft ons in zijn goedheid wat wij nodig hebben. Hij is niet egoïstisch; geven zit in zijn natuur. Laten wij er een gewoonte van maken om te geven en te delen Vandaag vieren wij Gods vrijgevigheid.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 januari 2014 “U, Heer, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort u toe, Heer, u bezit het koningschap en de heerschappij” (1 Kron. 29:11). Christus is eigenaar en heerser over deze wereld en hij vertrouwt op ons om zijn boodschap te verspreiden. Laten we dat doen in woord, daad en giften.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we."

Verwante presentaties


Ads door Google