De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WordPress Les 10. YouTube film plaatsen 1. Zoek de video op op YouTube 2. Ga naar Delen en dan naar Insluiten 3. Kies bij aangepast formaat de gewenste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WordPress Les 10. YouTube film plaatsen 1. Zoek de video op op YouTube 2. Ga naar Delen en dan naar Insluiten 3. Kies bij aangepast formaat de gewenste."— Transcript van de presentatie:

1 WordPress Les 10

2 YouTube film plaatsen 1. Zoek de video op op YouTube 2. Ga naar Delen en dan naar Insluiten 3. Kies bij aangepast formaat de gewenste breedte, in ons geval kleiner dan 600, 560 is goed 4. Kopieer de code die er staat 5. Ga naar de pagina waar je de video wilt plaatsen en zet de editor in TEKST-stand 6. Plak het iframe

3 Mailadressen NOOIT op site!  Levert spam op voor de eigenaar van de e-mail.  Gebruik de plugin WP Mailto Links  Download de plugin  Zet de instellingen voor de plugin Wp Mailto Links bij ‘Protect Plain Email’ op ‘Yes, convert plain emails to mailto links’.  Voortaan kun je gewoon veilig e-mailadressen typen (kijk in in de broncode van je pagina  Je kunt er ook nog een icoontje bij zetten.

4 Contactformulier  De plugins die we gebruiken werken met shortcodes  Maak een nieuwe pagina Contact  Zet die in de koptekst navigatie  Contact Form 7 is de meest gebruikte plugin  Demonstratie ervan  Heeft wat problemen met Mantra  Fast Secure Contact Form is voor dan wat prettiger  Echt goede afhandeling van Contactformulieren is complex.

5 Frontpagina van sommige thema’s  Sommige thema’s hebben een speciale frontpagina  Mantra biedt die mogelijkheid ook (niet zo heel erg mooi, vind ik).  Demo van enkele mogelijkheden met uitgelichte afbeeldingen

6 Sociale Media  Via Mantra  Via aparte plugin; zijn er vele van  Voorbeeld: Social Media Feather  Demonstratie

7 JetPack  Uitgebreide plugin verzameling, werkt samen met WordPress.com  Bekijken

8 Overzetten WordPress Installatie

9 Werking van WordPress  Een persoonlijke benadering


Download ppt "WordPress Les 10. YouTube film plaatsen 1. Zoek de video op op YouTube 2. Ga naar Delen en dan naar Insluiten 3. Kies bij aangepast formaat de gewenste."

Verwante presentaties


Ads door Google