De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een man had 3 vriendinnen. Om te besluiten met welke te trouwen, gaf hij elk 1000 euro, om te zien wat ze met het geld zouden doen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een man had 3 vriendinnen. Om te besluiten met welke te trouwen, gaf hij elk 1000 euro, om te zien wat ze met het geld zouden doen."— Transcript van de presentatie:

1 Een man had 3 vriendinnen. Om te besluiten met welke te trouwen, gaf hij elk 1000 euro, om te zien wat ze met het geld zouden doen.

2 De 1ste nam al het geld en ging naar de kapperszaak, onderging manicure, pedicure, knipte en verfde het haar, en ging op kooptoer voor luxe kleding en sieraden. “Ik heb het voor jou gedaan", vertelde ze aan hem de volgende keer. “Ik wil er voor jou knap uitzien, omdat ik van je hou."

3 De 2de kocht van het geld een mooie stereo set, een heren Rolex, een Notebook en enkele dure stropdassen. Zij gaf alles aan hem en zei: “Ik heb dit alles voor jou gekocht omdat ik zoveel van je hou."

4 De derde kocht aandelen op de AEX. Verdubbelde de winst, nam de helft op en herinvesteerde de andere helft, en gaf hem de 1000 euro terug. “Ik heb het geld voor jou belegd, en heb het verdubbeld. Je krijgt terug wat je gegeven hebt, en de rest heb ik in onze toekomst belegd, omdat ik veel van je hou."

5 De man analiseerde zorgvuldig de gedragingen van elke kandidaat, woog voor en nadelen tegen elkaar af, en na diep nadenken, Besloot hij te trouwen met......................

6 …….. DE VRIENDIN MET DE GROOTSTE TIETEN… Want zo zijn mannen nou eenmaal!!!


Download ppt "Een man had 3 vriendinnen. Om te besluiten met welke te trouwen, gaf hij elk 1000 euro, om te zien wat ze met het geld zouden doen."

Verwante presentaties


Ads door Google