De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Koude handen” Een Amish meisje zat op en koude januaridag met haar moeder op paard en wagen toen ze tegen haar moeder zei: ”Mijn handen zijn bevroren”!

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Koude handen” Een Amish meisje zat op en koude januaridag met haar moeder op paard en wagen toen ze tegen haar moeder zei: ”Mijn handen zijn bevroren”!"— Transcript van de presentatie:

1 “Koude handen” Een Amish meisje zat op en koude januaridag met haar moeder op paard en wagen toen ze tegen haar moeder zei: ”Mijn handen zijn bevroren”! Hierop antwoordde haar moeder: “houd ze tussen je benen dan warmt je lichaam ze op”. En inderdaad haar handen werden weer warm.

2 De volgende dag zat het meisje met haar vriendje op de wagen en de jongen klaagde over koude handen. Waarop het meisje zich herinnerde wat haar moeder had verteld, en zei tegen hem dat hij zijn handen tussen haar benen moest houden. En de jongen kreeg inderdaad warme handen. En de jongen kreeg inderdaad warme handen.

3 De week erop zat zij weer met haar vriendje op de wagen toen hij tegen haar zei, dat zijn penis koud was geworden. Wederom stelde het meisje voor om deze ook tussen haar benen te houden.

4 De volgende dag zat het meisje met haar moeder op de wagen en zij vroeg aan haar moeder: ”weet u wat een penis is”? ”natuurlijk” antwoordde de moeder. Waarop het meisje zei: “wat geven die toch een rotzooi als ze ontdooien hé”?


Download ppt "“Koude handen” Een Amish meisje zat op en koude januaridag met haar moeder op paard en wagen toen ze tegen haar moeder zei: ”Mijn handen zijn bevroren”!"

Verwante presentaties


Ads door Google