De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.38 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Paradijs à celui dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.38 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Paradijs à celui dit."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.38 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Paradijs à celui dit Bockmolen; Naam: Charles Smet Wegel ; Detailplan:13 Breedte:1 meter; Lengte:580 meter; Oppervlakte:5 a, 80 ca.

3 Het tracé van voetweg nr.38 op een deel van detailplan 13 uit de Atlas der Buurtwegen. Een gedeelte van voetweg nr.38 is ingelijfd in de bedding van de N70; i.v.m. afschaffingen is één document teruggevonden.

4

5 De pijltjes duiden de plaats aan en de richting waarin de foto’s gemaakt zijn bij een verkenning op 12 februari 2011. Het tracé van voetweg nr.38 op de satellietfoto van Google Maps. Alleen vanuit de Arkestraat is nog een klein gedeelte begaanbaar tot aan de afsluiting van het terrein van de firma Jonckheere.

6 Aansluiting met de Arkestraat

7

8 De afsluiting van het terrein van de firma Jonckheere verspert verdere doorgang.

9


Download ppt "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.38 als volgt omschreven: Richting:Sentier du hameau dit Paradijs à celui dit."

Verwante presentaties


Ads door Google