De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo On-Line Vriend(in).... Blijf lachen...!. Ik had wat vrije tijd en weet je wat ik deed ? Ik opende mijn E-Mail om te zien of ik wat van jou kreeg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo On-Line Vriend(in).... Blijf lachen...!. Ik had wat vrije tijd en weet je wat ik deed ? Ik opende mijn E-Mail om te zien of ik wat van jou kreeg."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo On-Line Vriend(in).... Blijf lachen...!

2 Ik had wat vrije tijd en weet je wat ik deed ? Ik opende mijn E-Mail om te zien of ik wat van jou kreeg !

3 Vroeger liep ik naar de brievenbus voor post.. Maar nu krijg ik de post meteen vlugger binnen op m'n computer !

4 Om E-Mailtjes te ontvangen is voor mij altijd leuk ! Ik krijg altijd wel een mailtje van iemand met een mopje of leuk plaatje.

5 Als ik een rot dag heb of me niet lekker voel.., Weet ik dat ik hier iemand kan vinden om mee te corresponderen en met mij meevoelt.

6 En om dan al die vrienden te zien die ik heb... Maakt het voor mij dubbel makkelijk om ook voor hun er te zijn.! om ook voor hun er te zijn.!

7 Het is een vreemd soort verbond dat we hebben En eigenlijk niet volgens de normale norm.

8 Waar staat het ook alweer geschreven je moet elkaar in de ogen kunnen zien. Ook dit is mogelijk als jouw PC je moet elkaar in de ogen kunnen zien. Ook dit is mogelijk als jouw PC "Skype" met een Web-Cam heeft... zie je mij zitten..!! zie je mij zitten..!!

9 Dat kleine berichtje van jou met een mopje, woordje of leuk plaatje... Is voor mij als een zonnestraal die binnen komt gluren...!! die binnen komt gluren...!!

10 Zo mijn beste On-Line Vrienden dit mailtje is voor jullie allemaal, Als dank voor al de vreugde die jullie mij met jullie E-Mailtjes geven..! jullie mij met jullie E-Mailtjes geven..!

11 Vergeet niet dat een E-Mail die een glimlach veroorzaakt die een glimlach veroorzaakt zo makkelijk is om te geven., Het is alsof een heldere zonnestraal gedurende een sombere dag... even bij je binnen komt schijnen....!! gedurende een sombere dag... even bij je binnen komt schijnen....!!

12 Dankje dat jij mijn On-Line Vriend(in) bent..!!!

13 Met de Hartelijke groeten van Jouw On-Line MAKKER...!!

14 Hoop gauw weer eens wat van jou te zien of horen. En mijn gezicht veranderd in een lach als een volle Maan...!! in een lach als een volle Maan...!!

15 VERGEET VOORAL NIET.... DE ENIGE MANIER OM EEN VRIEND(IN) TE HEBBEN IS ZELF TE TONEN DAT Jij EEN VRIEND(IN) BENT. IS ZELF TE TONEN DAT Jij EEN VRIEND(IN) BENT.


Download ppt "Hallo On-Line Vriend(in).... Blijf lachen...!. Ik had wat vrije tijd en weet je wat ik deed ? Ik opende mijn E-Mail om te zien of ik wat van jou kreeg."

Verwante presentaties


Ads door Google