De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX ADEMBESCHERMING 1: bespreken gewetensvragen

2 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 1: wat is jouw antwoord? H EB JIJ DE VANDAAG DE PASLEKTEST AL GEDAAN ?

3 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 2: wat is jouw antwoord? H EB JIJ JOUW ADEMBESCHERMING VANDAAG HELEMAAL GOED GEBRUIKT ?

4 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 3: wat is jouw antwoord? K UN JIJ HET AAN ALS EEN COLLEGA JE AANSPREEKT OP HET NIET GOED GEBRUIKEN VAN JE ADEMBESCHERMING ?

5 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 4: wat is jouw antwoord? R EALISEER JIJ JE WAT DE RISICO ’ S ZIJN VAN HET NIET GOED GEBRUIKEN VAN JE ADEMBESCHERMING ?


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google