De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

V2G2 techniek: breien. Stap-voor-stap breien Wat heb je nodig? twee breinaalden breiwol een schaar Bekijk het filmpje om 20 steken op te zetten en een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "V2G2 techniek: breien. Stap-voor-stap breien Wat heb je nodig? twee breinaalden breiwol een schaar Bekijk het filmpje om 20 steken op te zetten en een."— Transcript van de presentatie:

1 V2G2 techniek: breien

2 Stap-voor-stap breien Wat heb je nodig? twee breinaalden breiwol een schaar Bekijk het filmpje om 20 steken op te zetten en een proeflapje te breien filmpje

3 Voorbeeld Je mag het proeflapje breien met een rechte steek of een averechte steek, dat maakt niet uit. Het proeflapje is het voorbeeld dat je aan de klas gaat laten zien. Demonstratie 1)Eén van jullie groepsleden zal een stukje breien aan de klas, terwijl 2)het tweede groepslid uitleg erbij geeft. 3)Het derde groepslid laat afbeeldingen zien en vertelt daar bij.

4 Breien in de kunst De laatste jaren is breien helemaal terug als een manier om het straatbeeld in de stad op te vrolijken. Als graffiti, eigenlijk! Bekijk de voorbeelden hierna En vertel er iets over aan de klas.

5 Breien in de kunst Voor meer voorbeelden kun je zoeken naar: wildbreien, yarn bombing.

6 Breien in de kunst

7

8

9

10


Download ppt "V2G2 techniek: breien. Stap-voor-stap breien Wat heb je nodig? twee breinaalden breiwol een schaar Bekijk het filmpje om 20 steken op te zetten en een."

Verwante presentaties


Ads door Google