De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet."— Transcript van de presentatie:

1 Onderwijs in India

2 Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet verder gaat… Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

3 Moisés heeft pijn, Is amper acht en schreeuwt het uit… Zijn moeder werkt hard, staat er alleen voor: Waar is mijn kind ? In de stad, waar de volgende roes hem vindt ? Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

4 Marlon blijft kalm, Geen geld voor school, maar hij helpt waar hij kan. De favella’s zijn vuil, het leven is er toch zo hard. Hij houdt vol, ziet dat hij een toekomst heeft… Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

5 Onderwijs in India

6


Download ppt "Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet."

Verwante presentaties


Ads door Google