De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PRESTATIE-INDICATOREN “Waarom moeten we er wat mee en hoe dan?” Gerrie Schmitz, Kompaan en de Bocht, 8 februari 2012.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PRESTATIE-INDICATOREN “Waarom moeten we er wat mee en hoe dan?” Gerrie Schmitz, Kompaan en de Bocht, 8 februari 2012."— Transcript van de presentatie:

1 PRESTATIE-INDICATOREN “Waarom moeten we er wat mee en hoe dan?” Gerrie Schmitz, Kompaan en de Bocht, 8 februari 2012

2 ER GEBEURT VAN ALLES …. Professionaliseringsslag (krachtwerk) Maatschappelijke verantwoording en registratiedruk Bezuinigingen Eigenheid van de sector behouden “Niet bij te houden ….”

3 VAN BUITEN AF ….. DRUK OP HET LEVEREN VAN PRESTATIES: Financiers zoals gemeenten en zorgkantoren Maatschappelijke verantwoording (ZiZo) Registratie-eisen overheid, branchegegevens, successen en issues (gegevensset FO) Cliëntenorganisaties (CQ-index) “Output, outcome, proces, input …..”

4 VAN BINNENUIT ….. DRUK OP HET BESTUREN VAN DE ORGANISATIE Ontwikkelingen van zorgproducten Kostenbeheersing Kwaliteitsverbetering Ketenpartners en samenwerking

5 PI’S ZIJN ONMISBAAR “Maar hoe dan?”

6

7 PI’S ZIJN KENGETALLEN … Die de dragers van organisatiewaarden zijn Op basis waarvan interne sturing plaatsvindt Op basis waarvan externe verantwoording plaatsvindt “Ben slim en stem de PI’s op elkaar af..”

8 TOT SLOT Druk van buitenaf Druk van binnenuit PI’s zijn onmisbare kengetallen “PI’s creëren kansen ….”


Download ppt "PRESTATIE-INDICATOREN “Waarom moeten we er wat mee en hoe dan?” Gerrie Schmitz, Kompaan en de Bocht, 8 februari 2012."

Verwante presentaties


Ads door Google