De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een weldaad voor de huid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een weldaad voor de huid."— Transcript van de presentatie:

1 Een weldaad voor de huid.
Harmonizing behandeling Een weldaad voor de huid.

2 Harmonizing Behandeling
Schoonheidsverzorging voor een koud jaargetijde. Onder nul, een ijzige wind en de droge lucht van de verwarming zijn een aanslag voor de huid. De gevolgen zijn ons bekend: Jeukende irritaties Spanning van de huid Roodheden Een vale, vermoeide tint

3 Harmonizing behandeling
Onze huid heeft nu extra verzorging nodig met extra werkstoffen. Rijke, verzorgende samenstellingen die het tekort aan huideigen lipide kunnen normaliseren zijn te vinden in deze behandeling. Beleef de harmoniserende werking met waardevolle oliën in combinatie met vruchtenextracten.

4 Harmonizing behandeling
Ontvang de cliënt met een heerlijk kopje vruchtenthee. Creëer een gezellige, warme atmosfeer met zachte kleuren, geuren en klanken.

5 Aromatic Wellness Essence
Aromatisch Essence Werkstoffen: * Cranberry extract * Granaatappel extract * Wilde Kastanje extract * Wingerdloof extract Het Aromatic Wellness Essence toniseert met het Wingerd – en Wilde Kastanje extract de huid en gaat met zijn astringerende eigenschappen de roodheden tegen. Granaatappel extract gaat het vochtverlies van de huid tegen en heeft een positief effect op irritaties en zwellingen. Cranberry extract is rijk aan Vitamine C en Taninnine en werkt vitaliserend, toniserend en astringerend. Toepassing: 1/3 wordt in het compreswater gearomatiseerd en 2/3 deel wordt als lotion gebruikt in de behandeling.

6 Skin Harmonzing Ampul Regenerend en normaliserend olie concentraat.
Werkstoffen: * Amandel olie * Jojoba olie * Wilde Rozen olie * Druivenpit olie * Granaatappel olie * Duindoorn extract De speciale combinatie van verschillende oliën laat met zijn normaliserende werking direct resultaat zien op de huid. Wilde Roznen olie is rijk aan essentiële vetzuren en ondersteund de regeneratie van de huid. Duindoorn extract met zijn hoge percentage aan Vitamine C en E beschermd de huid tegen de vorming van vrije radicalen en werkt kalmerend. Druivenpit olie trekt bijzonder snel in en laat een heerlijk gevoel achter op de huid. Het hoge percentage Linolzuur reduceert het vochtverlies en waarborgt de elasticiteit van de huid. Toepassing: Inhoud van 1 ampul aanbrengen en aansluitend 20 minuten masseren.

7 Harmonizing Aroma Masker
Intensieve regeneratie voor de droge- en gevoelige huid. Werkstoffen: * Granaatappel olie * Druivenpit olie * Cranberry extract Het Harmonizing Aroma Masker is een crèmemasker met hoogwaardige werkstoffen voor de intensieve verzorging van de droge-, gevoelige- en geïrriteerde huid. De combinatie van Granaatappel- en Druivenpit olie kalmeren de gevoelige huid, vermindert roodheden, zwellingen en irritaties en voorziet de huid van voldoende vocht. De fruitige geur van het masker prikkelt de zintuigen van de cliënt en geeft een direct zichtbaar resultaat met een wellness gevoel. Toepassing: Breng het masker mesdik aan en laat dit 15 minuten inwerken. Aansluitend resten verwijderen met een compresdoek.

8 Verloop van de Harmonizing behandeling
Benodigde producten: Rich Cleansing Cream Papaya Peeling Aromatic Wellness Essence Skin Harmonizing Ampulle Harmonizing Aroma Mask Sensitiv Skin Cream of Super Rich Balm

9 Harmonizing behandeling
Reiniging: Rich Cleansing Cream Aromatic Wellness Essence Breng de Rich Cleansing Cream met vochtige handen op. Masseer het product kort in. Het Wellness Essence wordt nu als afsluiting gebruikt om de huid te toniseren.

10 Rich Cleansing Cream Waardevolle washcrème voor de droge- en gevoelige huid. Werkstoffen: *Exotische Passiebloemen *Hibiscus extract *Sheaboter Deze hoogwaardige formule met natuurlijk Sheaboter, exotische Passiebloemen en een Hibiscus extract reinigt de huid bijzonder mild, maar effectief. De RICH CLEANSING CREAM voorziet de huid van vocht, verzorgd intensief en is kalmerend en normaliserend. Toepassing: Een kleine hoeveelheid RICH CLEANSING CREAM met vochtige handen op de huid aanbrengen en licht inmasseren. Aansluitend met veel water verwijderen.

11 Harmonizing behandeling
Dieptereiniging : Papaya Peeling Emulgeer de peeling met behulp van een maskerkwast en Hydro Tonic, totdat deze schuimt. Toniseer aansluitende het gezicht nogmaals met het Aromatic Wellness Essence

12 Milde enzym peeling voor alle huidtypen in poedervorm.
Papaya Peeling Milde enzym peeling voor alle huidtypen in poedervorm. Werkstoffen: * Papain Een uit de Papaya vrucht gewonnen enzym, welke alle afgestorven huidcellen oplost en verwijderd op milde wijze. Zelfs de structuur van de gevoelige- en droge huid wordt verbeterd en houdt zo een fris en stralen aanzien. De peeling bevat geen fermenten, zodat deze peeling voor alle huidtypen gebruikt kan worden, zelfs bij een gevoelige alsook bij acne of naar een allergie neigende huid. Toepassing: Een kleine hoeveelheid in een maskerbakje mengen en opschuimen met lauwwarm water. Dit kan ook met Hydro Tonic of Astringent Tonic. Op het gezicht aanbrengen en de ogen vrijlaten, 3-7 minuten laten inwerken en aansluitend met vochtige vingertoppen kort emulgeren. Met lauwwarm water afnemen en met Tonic nareinigen.

13 Harmonizing Werkstofconcentraat: Skin Harmonizing Ampul
De inhoud van de hele ampul gelijkmatig op het gezicht, hals en decolleté verdelen. Aansluitend de massage doorvoeren.

14 Harmonizing Massage Skin Harmonizing Ampul Masker
Harmonizing Aroma Mask Het masker mesdik aanbrengen en na 15 minuten verwijderen.

15 Harmonzing behandeling
Afsluitende verzorging De huid toniseren met het: Aroma Wellness Essence Als afsluiting naar keuze: Sensitive Skin Cream / Super Rich Balm

16 SENSITIVE Sensitive Skin 24 h
Speciaal verzorging voor de vochtarme en naar allergie neigende huid. Werkstoffen: * Macadamianoten olie * Hyaluronzuur * Saccharide * Pentavitin Vooral de gevoelige huid kan reageren op conserveringsmiddelen en geparfumeerde stoffen, vandaar dat dit huidtype een speciale verzorging nodig heeft. Sensitive Skin 24 h gaat met zijn bijzondere smeuïge samenstelling op de hoge eisen die deze huid stelt in. Op basis van deze samenstelling is het mogelijk geworden om deze crème zonder conserveringsmiddelen, geparfumeerde- en kleurstoffen te maken. Voor een optimale verhouding in de vocht- en vethuishouding bevat de Sensitive Skin 24 h Hyaluronzuur en Saccharide welke de huid van voldoende vocht voorzien. Macadamianoten olie laat de huid er weer glad en soepel uitzien. De gevoelige, vochtarme huid krijgt zo voldoende bescherming en voeding gedurende de hele dag.

17 Vervolg Sensitive Skin 24 h
Toepassing: Na zorgvuldige reiniging de huid 's ochtends en 's avonds met de Sensitive Skin 24 h inmasseren. Tip: Voor de Sensitive Skin 24 h het MALU WILZ Stress Control Complex aanbrengen.

18 Super Rich Balm Bijzonder volle 24 uurs crème voor een extreem droge huid. Werkstoffen: * Maiskiem olie * Distel olie * Bijenwas * Avocado olie * Graan extracten * Aardnoten olie * Vitamine A en E * Vochtigheidsfactoren (Sodium PCA, Sodium Lactaten, Fructose, Urea) * Caroteen (Provitamine A) * Allantoin Deze speciaal voor de bijzonder veeleisende en droge huid ontwikkelde crème verzorgt de huid door zijn hoge percentage aan plantaardige oliën en onverzadigde vetzuren. Houdt de glad en soepel. Vitamine A en E gaan de regeneratie tegen en vangen alle vrije radicalen.

19 vervolg Super Rich Balm
De verschillende vochtvasthoudende factoren beschermen de huid tegen vochtverlies. Allantoin kalmeert de huid en werkt kalmerend. Tip: Door zijn bijzonder volle samenstelling is deze crème uitstekend geschikt als massagecrème. Toepassing: 's Morgens en 's avonds op de gereinigde huid aanbrengen.


Download ppt "Een weldaad voor de huid."

Verwante presentaties


Ads door Google