De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GOED NIEUWS.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GOED NIEUWS."— Transcript van de presentatie:

1 GOED NIEUWS

2 Welke boodschap?

3 Romeinen 5:10 10 Vroeger waren wij vijanden van God
Romeinen 5: Vroeger waren wij vijanden van God. Maar doordat Gods Zoon Zijn leven voor ons gaf, is die vijandschap veranderd in vriendschap. En omdat Jezus leeft, zijn wij voor altijd veilig.

4 Lukas 4:18-21 18 "De Geest van de Here is op mij
Lukas 4: "De Geest van de Here is op mij. Hij heeft mij de opdracht en de kracht gegeven om arme mensen goed nieuws te brengen Hij heeft mij gestuurd om uit te roepen dat gevangenen zullen worden vrijgelaten, dat blinden zullen zien, dat onderdrukten zullen worden bevrijd en dat de tijd van Gods genade is aangebroken." … 21 Hij begon: "Wat Ik u zojuist heb voorgelezen, is werkelijkheid geworden."

5 Je bent vrij

6 Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws
Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen die het geloven, gered worden.   ‘gered’ Gr.: sozo = hersteld, vervuld, heelheid, gezond, gezegend, volheid

7 Romeinen 10: Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered. 11 Want de Schrift zegt: ‘Wie in hem gelooft, komt niet bedrogen uit.’

8 2 Corinthiërs 12:9 9 maar hij zei: ‘Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid.’ Dus laat ik mij veel liever voorstaan op mijn zwakheid, zodat de kracht van Christus in mij zichtbaar wordt.

9 Mattheüs 25:29 Want aan een ieder, die heeft, zal gegeven worden en hij zal overvloedig hebben. Maar wie niet heeft, ook wat hij heeft, zal hem ontnomen worden.


Download ppt "GOED NIEUWS."

Verwante presentaties


Ads door Google