De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DGIP 21 – 12 - 2005.  S. De Mul : De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession  D. Van Melsen : Invoering van de elektronische.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DGIP 21 – 12 - 2005.  S. De Mul : De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession  D. Van Melsen : Invoering van de elektronische."— Transcript van de presentatie:

1 DGIP 21 – 12 - 2005

2  S. De Mul : De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession  D. Van Melsen : Invoering van de elektronische identiteitskaart = Toestand Déploiement de la carte d’identité électronique = SituationInvoering van de elektronische identiteitskaart = Toestand Déploiement de la carte d’identité électronique = Situation  E.Roelandt : een nieuwe informaticaconfiguratie bij het Rijksregister Une nouvelle configuration informatique au R.N.een nieuwe informaticaconfiguratie bij het Rijksregister Une nouvelle configuration informatique au R.N  E. Nezer : Toestand van de SLA Situation SLAToestand van de SLA Situation SLA  S. Van de Venster : Résultats de l’enquête de satisfaction des utilisateurs du RN Resultaten van de tevredenheidsenquête van de gebruikers van het RRRésultats de l’enquête de satisfaction des utilisateurs du RN Resultaten van de tevredenheidsenquête van de gebruikers van het RR  C. Rouma : De moderniseringsprojecten van de Algemene Directie Les projets de modernisation de la Direction généraleDe moderniseringsprojecten van de Algemene Directie Les projets de modernisation de la Direction générale  D. Pedoux :Historiek van de identiteitskaarten M. Ruymen :Historique de la carte d’identité 1/2

3  C. Rouma - D. Pedoux ou M. Ruymen Synchronisatie van de rijksregisterbestanden met het bestand van de geschrapte personen van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Synchronisation des fichiers RN et fichier des radiés de la Banque-carrefour de la sécurité sociale Synchronisatie van de rijksregisterbestanden met het bestandSynchronisation des fichiers RN et fichier des radiés de la  C. Rouma – D. Pedoux : Authentificatie van de gebruikers Authentification des utilisateursAuthentificatie van de gebruikers Authentification des utilisateurs  L. Smet : DWTC-project Projet DWTCDWTC-project Projet DWTC  Varia 1 : L’utilisation de la carte d’identité Gebruik van de elektronische identiteitskaart  Varia 2 : L’usage d’un logiciel permettant uniquement de s’assurer qu’il s’agit bien d’un citoyen de la commune Gebruik van een programma die verzekert dat het wel degelijk om een inwoner gaat van de gemeente 2/2

4 Fin FIN


Download ppt "DGIP 21 – 12 - 2005.  S. De Mul : De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession  D. Van Melsen : Invoering van de elektronische."

Verwante presentaties


Ads door Google