De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mondialisering les 4 - wereldvoedselhandel. 1. Introductie Vandaag ga je onderzoeken hoe het komt dat er in sommige delen van de wereld een overschot.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mondialisering les 4 - wereldvoedselhandel. 1. Introductie Vandaag ga je onderzoeken hoe het komt dat er in sommige delen van de wereld een overschot."— Transcript van de presentatie:

1 Mondialisering les 4 - wereldvoedselhandel

2 1. Introductie Vandaag ga je onderzoeken hoe het komt dat er in sommige delen van de wereld een overschot aan voedsel is en in andere delen van de wereld een tekort

3 Opzet van de les De les bestaat uit de volgende onderdelen: 1.een aantal feiten over voedsel klassikaal 2.videofragmenten bekijken + beoordelenen het zoeken van informatie op websites zelfstandig/in tweetallen (afhankelijk van het aantal pc’s) 3.De voedselproblematiek in Ghana onderzoeken 4.verwerking van je onderzoekje in Word De les bestaat uit de volgende onderdelen: 1.een aantal feiten over voedsel klassikaal 2.videofragmenten bekijken + beoordelenen het zoeken van informatie op websites zelfstandig/in tweetallen (afhankelijk van het aantal pc’s) 3.De voedselproblematiek in Ghana onderzoeken 4.verwerking van je onderzoekje in Word

4 Een aantal stellingen …

5

6

7

8

9

10 Deel 2 – Het landbouwbeleid van de Europese Unie

11

12 Deel 2 – Het landbouwbeleid van de Europese Unie Ga aan de slag met het opdrachten blad. Scroll naar “LES4 – wereldvoedselhandel”


Download ppt "Mondialisering les 4 - wereldvoedselhandel. 1. Introductie Vandaag ga je onderzoeken hoe het komt dat er in sommige delen van de wereld een overschot."

Verwante presentaties


Ads door Google