De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld."— Transcript van de presentatie:

1 Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld

2 Op 23, 24 en 25 September was er in Veldhoven Cult& Tumult. Dit is elk jaar zo en ik had een concert in de Schalm op 23 September. Ik verwachtte een grote opkomst omdat we met Bertus Bogers (een saxefonist) en Broodje Earing moesten optreden. De titel luidde ‘Rocking Harmony omdat Broodje Earing een soort rock bandje is en we moesten er een goed samenspel van maken en dus daarom ‘Rocking Harmony’.

3 De kleding die we aanhadden was vrolijk namelijk: roze. Dit paste wel bij de rest en vonden we opvallend. En iedereen had ook een sjaaltje om zodat het een mooi geheel was. Op de shirts stond ons logo.

4 Cult& Tumult is een gratis evenement en het bestaat al heel lang. Er is dan van alles te doen, workshops, voorstellingen, optredens enz. Het Veldhovens muziekkorps, de harmonie waarin ik speel doen dit ook elk jaar met een ander thema. Dus elk jaar is het anders. Het trekt ook steeds meer bezoekers, en iedereen is welkom!

5 De betekenis is om de mensen te vermaken en om onszelf natuurlijk bekender te maken.

6 Ik vond de voorstelling zeer geslaagd, want dit is een leuk evenement en wij hebben ons ook laten horen! Het was ook heel druk!


Download ppt "Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld."

Verwante presentaties


Ads door Google