De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cult & Tumult 2011 Pamela Dorland. Uitleg titel: Cult & tumult Ik denk dat het zo heet omdat het een cultureel festival is. Cult staat voor cultuur en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cult & Tumult 2011 Pamela Dorland. Uitleg titel: Cult & tumult Ik denk dat het zo heet omdat het een cultureel festival is. Cult staat voor cultuur en."— Transcript van de presentatie:

1 Cult & Tumult 2011 Pamela Dorland

2 Uitleg titel: Cult & tumult Ik denk dat het zo heet omdat het een cultureel festival is. Cult staat voor cultuur en tumult voor drukte en commotie. Deze festivals zijn echt iets van deze tijd.

3 Cult & Tumult was in 2011 op 23, 24 en 25 September in Veldhoven. Het festival wordt elk jaar gehouden. De functie is gewoon voor het vermaak. Ik verwachtte een grote opkomst, omdat het in 2011 ook echt heel druk was. Ik verwachtte ook echt weer zo’n gezellige sfeer.

4 Cult & Tumult is een gratis evenement en het bestaat al jaren. Er is van alles te doen: workshops, voorstellingen, optredens en allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Het trekt ook ieder jaar meer bezoekers. Mensen komen van ver voor dit evenement! Het valt ook in een goede periode, want er is altijd goed weer. Ook komen er veel bekende artiesten.

5 Het grote podium is op een groot open plein. Alle mensen staan gewoon voor het podium in een grote menigte. Dit maakte het ook wel weer gezellig. Om het podium stonden veel camera mensen en heel veel grote borden met reclame.

6 De grote artiesten dit jaar waren: L’ Union Fraternelle Frans Duijts VOF De Kunst Anita Meijer Miss Montreal Alain Clark Acda en de Munnik Dries Roelvink

7 Ik vond Cult & Tumult dit jaar zeer geslaagd. Het was erg gezellig. Ik ben alleen bij het hoofdpodium geweest. Hier zat de sfeer er echt goed in en er kwamen ook leuke artiesten. Het was echt een geslaagde dag.


Download ppt "Cult & Tumult 2011 Pamela Dorland. Uitleg titel: Cult & tumult Ik denk dat het zo heet omdat het een cultureel festival is. Cult staat voor cultuur en."

Verwante presentaties


Ads door Google