De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groetjes vanuit Indonesië.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groetjes vanuit Indonesië."— Transcript van de presentatie:

1 Groetjes vanuit Indonesië.
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Maart - April 2012 Indonesië Mobiel NL Beste Vrienden, Groetjes vanuit Indonesië. We zijn hier 4 maanden om mee te helpen als vrijwilligers in het Zendings Hospitaal Bethesda op Borneo. 17 Mei komen we aan in NL. Op 1 Juli hebben we onze huwelijks viering in NL en gelijk daarna gaan we naar Frankrijk om mee te helpen als vrijwilligers.

2

3 Uitnodiging HuwelijksViering in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012
Op 1 Juli willen Daniel en Jeny hun Huwelijks viering in NL houden, iedereen is Hartelijk Welkom!  Uitnodiging HuwelijksViering in Nederland:  Datum: Zondag 1 Juli 2012  Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel) Spreker: Kees Goedhart Het is des te meer een feest als jij / u er ook bij kan zijn. 1 Juli 2012 is Daniel Huisman 30 Jaar Fulltime in de Zending

4 Jeny geeft een beertje aan een zieke kinderen in het Bethesda Hospitaal.

5 Samen met doktoren helpt Jeny mee met een kindje te verzorgen die een zware operatie heeft ondergaan in het Hospitaal.

6 Op de foto leid ik de werkers om een watertank te instaleren
Op de foto leid ik de werkers om een watertank te instaleren. Er is hier genoeg regenwater, maar we moeten het wel kunnen opvangen en goed leiden naar het Hospitaal en de huizen van de medewerkers.

7 Op de foto sta ik bij de Autoclaven waar ik een oude Autoclaaf gebruik als Warmtewisselaar, om de stoom die gebruikt wordt voor de sterilisatie van alle instrumenten, weer af te koelen en tegelijkertijd het water voor de wasmachines te verwarmen.

8 Piet en Klaasje Huisman
50 Jaar in de zending Eind dit jaar is het 50 jaar geleden dat mijn ouders (en ik als baby) voor het eerst de zending in gingen naar Frans Guyana en daarna naar Curacao. In Juni 2011 is mijn vader aan darmkanker geopereerd en heeft hij sindsdien een stoma. In December is geconstateerd dat de chemotherapie niet heeft geholpen en het is afgeraden om verder te gaan met de kuur. God zij dank heeft mijn vader geen pijn maar hij is wel vaker moe de laatste tijd. We blijven bidden voor volledig herstel. Zijn leven is in Gods Hand.

9 Daniel en Jeny Huisman leven als vrijwilligers in de zending en dat kan alleen maar mogelijk zijn door Gods Wil en uw trouwe gebeden en steun. Wij danken God dat wij dit werk kunnen doen om andere mensen te helpen. We komen nog 150 Euro tekort per maand om financieel rond te komen. We vertrouwen op God dat Hij zal voorzien.

10 Jakobus 2:5 Hoort, mijn geliefde broeders! Heeft God niet de armen naar de wereld uitverkoren om rijk te zijn in het geloof en erfgenamen van het Koninkrijk, dat Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben?

11 voor je gebeden en gaven.
Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

12 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant
ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

13 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op;
Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Groetjes vanuit Indonesië."

Verwante presentaties


Ads door Google