De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland +31 633738272

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland +31 633738272"— Transcript van de presentatie:

1

2 Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. Ik ben hier 3 maanden en 15 September ga ik weer naar NL. Ik help mee in de technische dienst van het conferentie oord; http://ImpactDuPleinEvangile.com

3

4 Mijn taak in de tent tijdens de conferentie was ook de regie doen van alle video opnames in het tentje links op de foto. Ook alles opzetten en zorgen dat alles technisch goed werkt. Met 4 camera’s hebben we alles opgenomen en op DVDs gezet.

5 Op de foto ben ik een Frans echtpaar, van ons vrijwilligersteam, aan het inwerken tijdens de samenkomst, zodat zij dit werk ook kunnen leren doen.

6 Gebed gevraagd voor mijn vader Op de foto zijn mijn ouders in het ziekenhuis op 3 Juli. Mijn vader heeft een operatie ondergaan voor darm kanker. Mijn moeder zit op dat moment in een mitella omdat ze gevallen was, maar gelukkig is haar pijn nu al weer over. We zijn als familie dankbaar dat de Heer mijn vader door deze moeilijke periode heen heeft geholpen. Mijn vader ondergaat nu chemotherapie. We bidden voor volledig herstel. Zijn leven is in Gods Hand. De “Werkvakantie” reis met een jeugdgroep naar de Oekraïne deze zomer is goed verlopen ook zonder mijn vader erbij. http://www.Stichting-Helping-Hands.nlhttp://www.Stichting-Helping-Hands.nl

7 Daniel en Jeny November 2010

8 26 Oktober ga ik naar Chili via Curaçao om op 11-11-2011 te trouwen met Jennifer Sanchez in Chili. Jennifer en ik gaan samen fulltime de zending in. Jeny heeft al een trouwjurk gekregen en we hebben een huwelijks reis gekregen naar “Vuureiland”, het zuidelijkste uiteinde van Zuid-Amerika. Gesproken over; “Ga heen naar het uiterste de aarde”. Daarna gaan we naar Indonesië op 22 Januari om als vrijwilligers te werken in het zendings hospitaal op Borneo. Ook daarvoor vertrouwen we op de Heer dat Hij zal voorzien in de reis kosten. Onderweg gaan we langs op Curaçao met gelegenheid om ons te kunnen feliciteren op 7 Januari. Na Indonesië zijn we in Nederland, en kan je ons feliciteren op 1 Juli 2012. Jullie zijn bij dezen van harte uitgenodigd voor al deze 3 datums; details volgen. Vrienden vragen wel; “Wat voor een cadeau wil je graag voor je huwelijk?” Mijn antwoord is dan, een kleine gift per maand is beter dan een eenmalig cadeau vooral als we op lange termijn in een ver land zijn. We willen God fulltime dienen in Zijn bediening en uitgaan in deze wereld om mensen in nood te helpen.

9 13 September ben ik jarig. Ik zal het vieren op Zaterdag 17 September. Je bent van harte welkom tussen 3 – 9 pm. Bij mijn ouders thuis; Buitenhof 33 8255AW Swifterbant. Het is ook gelijk mijn afscheid-vrijgezel-zijn feestje.

10 Handelingen 13:47 Want zo heeft ons de Here geboden: Ik heb u gesteld tot een licht der heidenen, opdat gij tot heil zoudt zijn tot aan het uiterste der aarde.

11 11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny gaan trouwen in Chili

12 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

13 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

14 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland +31 633738272"

Verwante presentaties


Ads door Google