De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leven in verbondenheid Filmfragment Lion King 1. Wie leeft met wie in verbondenheid? 2. Hoe weet je dat? 3. Wie leeft NIET met elkaar in verbondenheid?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leven in verbondenheid Filmfragment Lion King 1. Wie leeft met wie in verbondenheid? 2. Hoe weet je dat? 3. Wie leeft NIET met elkaar in verbondenheid?"— Transcript van de presentatie:

1 Leven in verbondenheid Filmfragment Lion King 1. Wie leeft met wie in verbondenheid? 2. Hoe weet je dat? 3. Wie leeft NIET met elkaar in verbondenheid? 4. Hoe weet je dat?

2 Leven in … …verbondenheid

3 Leven in …. Doelstellingen van de les: 1. Je leert het verband tussen liefdestalen en het begrip verbondenheid. 2. Je maakt kennis met levensvragen die gaan over verbondenheid. 3. Je leert het verband tussen het liefde volle karakter van de schepper en de verbondenheid en de liefdestalen ….verbondenheid

4 Leven in …. De engel sprak wel/niet de liefdestalen tegen Sam (hoe?) Er was wel/geen verbondenheid. Alvero uit Colombia sprak wel/niet de liefdestalen tegen de oude verwaarloosde mensen (hoe?) Er was wel/geen verbondenheid. Liefdestalen tonen dat iemand wel/geen verbondenheid wil. ….verbondenheid

5 Leven in …. Huiswerk: Kan een mens in verbondenheid met zijn godheid leven? Hoe kan men dat beleven of ervaren volgens jou? (Denk aan de liefdestalen)...Verbondenheid “Zoon!” “Vader”


Download ppt "Leven in verbondenheid Filmfragment Lion King 1. Wie leeft met wie in verbondenheid? 2. Hoe weet je dat? 3. Wie leeft NIET met elkaar in verbondenheid?"

Verwante presentaties


Ads door Google