De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onderwerp: A.T.V...!!??? Wel even lezen; Hij is echt wel goed….!! Enter.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onderwerp: A.T.V...!!??? Wel even lezen; Hij is echt wel goed….!! Enter."— Transcript van de presentatie:

1 Onderwerp: A.T.V...!!??? Wel even lezen; Hij is echt wel goed….!! Enter

2 Frans zit in het vliegtuig naar Spanje en moet ongelooflijk poepen, maar het herentoilet is constant bezet. Hij smeekt een stewardess om naar het damestoilet te mogen.

3 In eerste instantie wil de stewardess het niet toestaan, maar een passagiersstoel onder de poep is ook niks.

4 De man loopt zwetend en krom naar het toilet met de stewardess achter hem aangesneld. “Meneer, meneer, ik moet u wel even waarschuwen; u moet wel van de knopjes afblijven”.

5 De man is al lang blij en schiet de toiletpot op. Na genietend van de enorme bevrijding ziet hij 4 knopjes voor zich: (WWS) - (WL) - (BL) - (ATV)

6 Na een kleine overweging slaat hij de waarschuwing van de stewardess in de wind en drukt op het eerste knopje.

7 Hij wordt prettig verrast door een heerlijke Warm Water Straal tussen de billen. Meteen drukt hij de tweede knop in, nu blaast er een heerlijke Warme Lucht zijn billen weer droog.

8 “Verdorie, wat hebben die vrouwen het toch goed," denkt Frans. Hierna drukt hij de derde knop in en er verschijnen twee robot handen die zijn harige billen met Baby-Lotion insmeren.

9 Frans wordt al helemaal opgewonden van de gedachte wat die vierde knop zal doen. Wanneer Frans de vierde knop indrukt, wordt hij wakker in het ziekenhuis.

10 Verschrikt kijkt hij om zich heen, het enige wat hij zich kan herinneren was dat hij het knopje (ATV) indrukte.

11 Aan een zuster kon Frans niets vragen, die spraken alleen maar Spaans. Ineens ziet hij naast zich op zijn nachtkastje een bloementje met een kaartje van Martinair:

12 “Dag Frans. Wat had ik nou gezegd, blijf van die knopjes af” !!!!! ATV betekent Automatische Tampon Verwijderaar Je penis ligt op het nachtkastje! Fijne vakantie !!! Je stewardess


Download ppt "Onderwerp: A.T.V...!!??? Wel even lezen; Hij is echt wel goed….!! Enter."

Verwante presentaties


Ads door Google