De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeg nu niet, Dat U niet gewaarschuwd bent!!!. Rattenspin Bijt 1x en verdooft daarmee het slachtoffer totaal. Daarna eet hij zijn slachtaffer langzaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeg nu niet, Dat U niet gewaarschuwd bent!!!. Rattenspin Bijt 1x en verdooft daarmee het slachtoffer totaal. Daarna eet hij zijn slachtaffer langzaan."— Transcript van de presentatie:

1 Zeg nu niet, Dat U niet gewaarschuwd bent!!!

2 Rattenspin Bijt 1x en verdooft daarmee het slachtoffer totaal. Daarna eet hij zijn slachtaffer langzaan op. De spin doodt het slachtoffer in ca. 24 uur.

3 ARMADEIRA Bijt en doodt een slachtoffer in nog geen 2 uur. Een beet veroorzaakt ondraaglijke pijnen.

4 verteilt durch www.funmail2u.dewww.funmail2u.de Chileense Hoekspin Eén van de giftigste Spinnen ter Wereld. Haar beet kann in minder dan 1 uur dodelijk zijn

5 Harige Spin Dit hooggiftige wezen hypnotiseert zijn slachtoffer en neemt vervolgens je Huis, je Auto, je Creditkaarten, al het geld en je laat je achter als een wrak En dat al in minder dan 10 Minuten. Au weiah !!!


Download ppt "Zeg nu niet, Dat U niet gewaarschuwd bent!!!. Rattenspin Bijt 1x en verdooft daarmee het slachtoffer totaal. Daarna eet hij zijn slachtaffer langzaan."

Verwante presentaties


Ads door Google