De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

aan Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

Verwante presentaties


Presentatie over: "aan Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen"— Transcript van de presentatie:

1 aan Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen
Verslagje bezoek aan Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

2 Verbinding oud en nieuw

3 Lopende(over de luchtbrug) naar de nieuwbouw links(onder de grond dus) een computerruimte met toezicht.

4 Rechts een verblijfruimte waar ook veel gewerkt wordt (maar het is geen stilteruimte)

5 Wat opvallende zaken In de vernieuwde oudbouw heeft men een aantal faciliteiten gehergroepeerd. De reproruimte, receptie en ….. zijn bij elkaar geplaatst. Alle leerlingen hebben een locker die elektronisch wordt geopend met een chipcard. Het systeem wordt gehuurd omdat de aanschaf te duur was.

6 De ruimtes tussen de lokalen(de oude hallen) zijn omgetoverd tot studieruimtes die van de loop zijn afgescheiden door een hekwerk Beneden met computers en dus met toezicht: zie foto’s

7 Boven zonder computers tafels voor 4 personen.

8 De Natuurkunde toa-ruimte was om jaloers op te worden (grootte van een lokaal)

9 Het nieuwbouwgedeelte
In de nieuwbouw huist de bovenbouw. Elke verdieping heeft 6 lokalen en steeds tussen twee lokalen is er een kleinere ruimte met 10 computers die vanuit de twee lokalen bereikbaar is. En toezicht is mogelijk vanuit de lokalen. Zie foto.

10 docentenwerkruimtes Ook docenten maken van deze ruimtes gebruik. (Het docententeam is gemiddeld een stuk jonger dan bij ons omdat in de afgelopen jaren heel veel oudere docenten met pensioen of de fut zijn gegaan) Verder is er één docentenwerkruimte met computers:

11

12 De nieuwbouw heeft permanente zonwering in de vorm van horizontale metalen roosters Zie foto (Schoonmaken van de ruiten gebeurt met hogedrukspuiten)

13 collegezaal Men heeft één collegezaal die in toenemende mate gebruikt wordt. 36 zitplaatsen aan de tafels en daarnaast nog 30 computers met zitplaatsen langs de wanden. Hier zijn twee lokalen voor gebruikt.

14 doorkijkjes Er zijn erg veel doorkijkjes. Hierna bijv het uitzicht vanaf het kamertje van het hoofd facilitaire dienst (uitkijkend op de verbindingsruimte)

15 Wat zouden ze anders doen….
Kritischer kijken naar het energieverbruik De kosten rijzen de pan uit!!!!


Download ppt "aan Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen"

Verwante presentaties


Ads door Google