De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handen! … het ligt er maar aan, aan wiens handen iets toevertrouwd is, welk effect het heeft…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handen! … het ligt er maar aan, aan wiens handen iets toevertrouwd is, welk effect het heeft…"— Transcript van de presentatie:

1 Handen! … het ligt er maar aan, aan wiens handen iets toevertrouwd is, welk effect het heeft…

2 Een basketbal in mijn handen is zo’n € 19 waard. Een basketbal in de handen van Michael Jordan een slordige € 30 miljoen… Het is maar net in wiens handen het zich bevindt!

3 Een honkbal in mijn handen is ongeveer € 6 waard. Een honkbal in de handen van Roger Clemens $ 475 miljoen… Het hangt er maar vanaf in wiens handen het zich bevindt!

4 Een tennisracket is waardeloos in mijn handen. In de handen van Roger Federer is ‘ie miljoenen waard… Het ligt er maar aan in wiens handen het zich bevindt!

5 Een staf in mijn hand helpt me bij het wandelen. Een staf in Mozes’ handen splijt een zee… Het ligt er maar aan in wiens handen het zich bevindt!

6 Een slinger in mijn handen is als speelgoed. Een slinger in Davids hand is een machtig wapen… Het ligt er maar aan in wiens hand het zich bevindt!

7 Twee vissen en vijf broden in mijn handen is genoeg voor een paar sandwiches. In Jezus’ handen voeden ze duizenden mensen… Het ligt er maar aan in wiens handen het zich bevindt!

8 Spijkers in mijn handen zouden kunnen leiden tot een vogelhuisje. Spijkers in Jezus Christus’s handen betekenen redding voor een hele wereld… Het ligt er maar aan in wiens hand het zich bevindt!

9 Zoals je ziet hangt het er maar vanaf in wiens handen zich iets bevindt, welke gevolgen het kan hebben. Leg daarom je zorgen, angsten, hoop, dromen, familie en relaties in Gods handen, want… Het ligt er maar aan in Wiens handen het zich bevindt!

10 Deze boodschap bevindt zich nu in JOUW handen… Wat ga JIJ ermee doen? Het ligt er maar aan in wiens handen het zich bevindt… Overgenomen uit een mail, vertaald uit het Engels. Geplaatst op www.gkvpn.nl. Voel je vrij om dit verder te verspreiden…www.gkvpn.nl


Download ppt "Handen! … het ligt er maar aan, aan wiens handen iets toevertrouwd is, welk effect het heeft…"

Verwante presentaties


Ads door Google