De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de."— Transcript van de presentatie:

1 Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de Heer van je wil: Niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg van je God te gaan.

2

3 Op deze derde adventszondag mengt de kleur paars, van ootmoed en verwachten, zich met het wit van kerst, waar wij reikhalzend naar uitzien en wordt dan de kleur roze. God wijst ons de weg naar Zijn licht.

4 Onrecht zit ons niet in het bloed, wij weten dat recht en trouw bij God en de mens hoort. De wegwijzer wijst naar de andere kant van de boog van hoop, waar paars roze wordt.

5 God wijst ons de weg naar het Licht, die alles wat krom is in dit leven recht maakt. Zijn hand draagt dit alles. (het vingerblad)

6 De paarse callicarpa en de roze gerbera geven in hun kleur Gods trouw en belofte weer met uitzicht op het Licht van Betlehem.

7


Download ppt "Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de."

Verwante presentaties


Ads door Google