De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pinksteren zondag 27 mei 2012 Handelingen 2 Er verscheen aan een ieder een soort vlammen, als vuurtongen en allen werden vervuld van de Heilige Geest en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pinksteren zondag 27 mei 2012 Handelingen 2 Er verscheen aan een ieder een soort vlammen, als vuurtongen en allen werden vervuld van de Heilige Geest en."— Transcript van de presentatie:

1 Pinksteren zondag 27 mei 2012 Handelingen 2 Er verscheen aan een ieder een soort vlammen, als vuurtongen en allen werden vervuld van de Heilige Geest en zij spraken op luide toon in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven.

2

3 De apostelen en alle andere leerlingen werden vervuld van de Heilige Geest. Niet om het voor zichzelf te houden en verder te zwijgen, maar om het met luide stem door te geven.

4 De Geest blijft niet alleen actief binnenin de mens (de cirkel), maar breekt naar buiten en gaat verder (de gerbera’s). De Geest laat zich niet opsluiten in de mens.

5 Laat het paaslicht stralen na pinksteren. Laat de mensen om u heen versteld doen staan van het licht dat in u brandt.

6


Download ppt "Pinksteren zondag 27 mei 2012 Handelingen 2 Er verscheen aan een ieder een soort vlammen, als vuurtongen en allen werden vervuld van de Heilige Geest en."

Verwante presentaties


Ads door Google