De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers 18-20. De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers 18-20. De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag."— Transcript van de presentatie:

1 Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers 18-20. De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag. Toch: Wie is een God als U? U die zich ontfermt over ons, al onze zonden teniet doet. U houdt zich aan uw belofte.

2

3 Gij Barmhartige, Gij blijft trouw aan Jacob, Abraham, uw volk en ons, in het spanningsveld tussen onrecht en recht.

4 De boog van hoop en belofte, de levensboog staat centraal. Een gebogen vorm verwijst naar de trouw en ontferming van de Eeuwige.

5 De sterren komen stralend tussen de doorntakken door, zoals het wit van kerst tevoorschijn komt door het paars van advent.

6 Leidt ons in het licht van uw barmhar- tigheid op een weg van nieuw leven voor deze aarde, voor ons en door ons.

7


Download ppt "Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers 18-20. De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag."

Verwante presentaties


Ads door Google