De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gedachteniszondag 22 november 2009 Openbaring 1:8 “Ik ben de alfa en de omega”, zegt God, de Heer, ”ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gedachteniszondag 22 november 2009 Openbaring 1:8 “Ik ben de alfa en de omega”, zegt God, de Heer, ”ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige”."— Transcript van de presentatie:

1 Gedachteniszondag 22 november 2009 Openbaring 1:8 “Ik ben de alfa en de omega”, zegt God, de Heer, ”ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige”.

2 Marcus 13: 27 Dan zal hij de engelen erop uitsturen om zijn uitverkorenen uit de vier windstreken bijeen te brengen, van het uiteinde van de aarde tot het uiteinde van de hemel.

3

4 Vergeet niet hoe wij heten: naar U zijn wij genoemd. Zij raken niet vergeten die over zijn gegaan tot u, want in uw heden bewaart Gij hun bestaan.

5 De jaarringen in de boomschijf geven de jaren aan van hen die wij gedenken, jong en oud, wiens namen wij niet vergeten.

6 De witte phalanopsis bloemen zijn zij die wij gedenken en die gedragen worden in Gods handen. (het groene vingervormige blad)

7 De sempervivum plantjes zijn het symbool van altijd levend.

8 De alfa en de omega staan symbool voor Christus.

9 De wereldbol boven het geheel staat symbool voor de uiteinde van de aarde en de uiteinde van de hemel van waaruit Christus de zijnen bijeen laat brengen.

10


Download ppt "Gedachteniszondag 22 november 2009 Openbaring 1:8 “Ik ben de alfa en de omega”, zegt God, de Heer, ”ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige”."

Verwante presentaties


Ads door Google