De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 15 september Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Lukas 15:1-10 Deel in de vreugde want ik heb gevonden wat verdwaald en kwijt was. Zo is er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 15 september Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Lukas 15:1-10 Deel in de vreugde want ik heb gevonden wat verdwaald en kwijt was. Zo is er."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 15 september Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Lukas 15:1-10 Deel in de vreugde want ik heb gevonden wat verdwaald en kwijt was. Zo is er ook in de hemel veel vreugde over één mens die tot inkeer komt.

2

3 Het is Gods opdracht aan de gemeente en haar ambtsdragers te getuigen vanuit Gods woord, zorg te dragen dat zij die aan de zijlijn staan weer volledig in hun midden worden opgenomen en hen te omringen met Zijn liefde.

4 De artisjok, zijn zij die aan de zijlijn staan. De tak, bekleedt met hedera, komt vanuit een gemeente die hen blijft omringen met Gods liefde en trouw.

5 De ring is de gemeente die open staat voor hen die verdwaald waren en hen helpt de weg terug te vinden.

6 Dan is er feest in de hemel bij God en de engelen. Dit wordt uitgebeeld door de zacht blauwe riddersporen en de wuivende grasspieten.

7 Wat verloren leek is weer in ons midden teruggekeerd!

8


Download ppt "Zondag 15 september Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Lukas 15:1-10 Deel in de vreugde want ik heb gevonden wat verdwaald en kwijt was. Zo is er."

Verwante presentaties


Ads door Google