De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 22 maart 2009 Vierde zondag van de 40 dagentijd Johannes 6:4-15 Jezus zei: “Laat iedereen gaan zitten”, nam de broden, sprak het dankgebed uit en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 22 maart 2009 Vierde zondag van de 40 dagentijd Johannes 6:4-15 Jezus zei: “Laat iedereen gaan zitten”, nam de broden, sprak het dankgebed uit en."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 22 maart 2009 Vierde zondag van de 40 dagentijd Johannes 6:4-15 Jezus zei: “Laat iedereen gaan zitten”, nam de broden, sprak het dankgebed uit en verdeelde het brood. Iedereen werd verzadigd, er bleef zelfs over. Toen ze dat zagen wilden ze hem koning maken.

2

3 Vierde paneel van het hongerdoek naar Johannes 6: 4-15 met de eerste hebreeuwse letter van het woord ‘Ben’(zoon) ontwor- pen en geschil- derd door Atty Nienhuis

4 De amaryllisbol laat steeds meer zien van het geheim dat hij in zijn bol draagt en wil dat met ons delen.

5 Jezus laat zien dat breken en delen met elkaar, vreugde brengt. Laat alle wind- streken van de aarde meedelen.

6 eeneen In met elkaar breken en delen bloeit het leven weer, zoals de tere amandel- bloesem weer bloeit na de winter.

7 Het licht van Pasen begint door te breken in de rose kleur van de bloemen.

8 Het geheim wordt zichtbaar in daden van recht doen, zorg voor voedsel van lichaam en geest, in breken en delen van twee vissen en vijf broden. Zeven het getal van de drie-ene verbonden met de aarde, de vier windstreken. In breken en delen bloeit het leven op als tere bloesem aan een boom na de winter.

9


Download ppt "Zondag 22 maart 2009 Vierde zondag van de 40 dagentijd Johannes 6:4-15 Jezus zei: “Laat iedereen gaan zitten”, nam de broden, sprak het dankgebed uit en."

Verwante presentaties


Ads door Google