De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vesper n.a.v expositie “Verbinding, monument van vrede” van en door Maria Verboom. In mij leeft een diep verlangen naar de verbinding die vrede brengt,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vesper n.a.v expositie “Verbinding, monument van vrede” van en door Maria Verboom. In mij leeft een diep verlangen naar de verbinding die vrede brengt,"— Transcript van de presentatie:

1 Vesper n.a.v expositie “Verbinding, monument van vrede” van en door Maria Verboom. In mij leeft een diep verlangen naar de verbinding die vrede brengt, de verbinding die zegent, de vrede die heelt.

2 Drie-eenheid

3

4 Mattëus 18 vers 21-35 Na vergeving is er weer een mogelijkheid voor een nieuwe verbinding, een nieuwe start.

5 Ankh met stola

6 De bollen, de bloemen, de materialen aan beide kanten van het bloemwerk zijn verschillend, zoals wij mensen onderling verschillen.

7 Toch leeft in elk dat diep verlangen naar de verbinding die vrede brengt, de verbinding die zegent, de vrede die heelt.

8 Zacharia 1 vers 11

9 De zon schijnt door het wandkleed: “rustig” (vrede)

10 Scherp en snijdend als riet, soepel en buigzaam als wingerd takken, door verbinding komt de liefde en het licht van Gods vrede voor elkaar.

11 Antependium - altaarkleed

12 Verbinding van Psalmen

13 Met het samengaan verbindt zich een groene band van vreugde uitmondend in het wit en het licht van Gods vrede in Christus.

14


Download ppt "Vesper n.a.v expositie “Verbinding, monument van vrede” van en door Maria Verboom. In mij leeft een diep verlangen naar de verbinding die vrede brengt,"

Verwante presentaties


Ads door Google