De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wist u dat elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wist u dat elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wist u dat... ...elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde ligamenten en kraakbeen.

3 Doelen Nadat u deze cursus hebt bekeken, weet u meer over:
structurele huideiwitten veroudering en elastine hoe Tru Face™ Essence Ultra het elastinegehalte helpt verhogen de voornaamste voordelen en ingrediënten van Tru Face™ Essence Ultra

4 Curriculumoverzicht

5 Elastine Elastine is een elastische, spiraalvormige eiwitvezel die de huid zijn flexibiliteit en elasticiteit helpt behouden. Net als een elastiekje kan dit huideiwit uitrekken en vervolgens weer terugveren naar zijn oorspronkelijke vorm.

6 Elastineproductie Elastine wordt geproduceerd door gespecialiseerde huidcellen, genaamd fibroblasten. Fibroblastcellen hebben specifieke receptoren, of hechtplaatsen, op hun celmembraan. Deze receptorplaatsen kunnen de elastineproductie: uitzetten aanzetten

7 Het uitzetten van de elastineproductie
Als een DHT*-hormoon zich aan een receptor op de fibroblast hecht, wordt er een signaal gestuurd naar het DNA in de kern van de fibroblastcel om de elastineproductie te verminderen of te stoppen. Als de elastineproductie vermindert, verliest de huid zijn veerkracht en het vermogen om terug te veren – de huid wordt slapper en gaat er ouder uitzien. * DHT – dihydrotestosterine (DHT) is de actieve vorm van het mannelijke hormoon testosteron. Het wordt uit testosteron gevormd door een enzym genaamd 5-alfa-reductase. Haaruitval bij mannen en vrouwen wordt geweten aan het effect van DHT op genetisch bepaalde haarfollikels. DHT veroorzaakt een verhoging van de talgproductie en speelt daardoor bij sommige mensen een rol bij acne. DHT remt ook de elastineproductie door de receptor te blokkeren.

8 Het aanzetten van de elastineproductie
DHT Antiandrogenen hebben een affiniteit voor dezelfde receptoren waaraan DHT zich hecht. Antiandrogenen passen ook op de receptor, maar niet perfect. Ze concurreren met DHT en voorkomen dat DHT zich aan de fibroblast hecht. Dit verhindert de receptor om een signaal te zenden om de elastineproductie te stoppen. Een antiandrogeenmolecuul kan vergeleken worden met een keeper; het voorkomt dat DHT zich aan de receptor hecht. Receptorplaats Antiandrogeen

9 Jonge huid Als we jong zijn, hebben we een laag DHT- gehalte en weinig DHT-receptoren, en wordt elastine nog in overvloed geproduceerd. Als we in de twintig zijn, is de verhouding van DHT en DHT- receptoren tot antiandrogenen in evenwicht en begint de elastineproductie af te zwakken.

10 De ouder wordende huid Naarmate we ouder worden, verandert de verhouding van DHT en DHT-receptoren tot antiandrogenen. Als dit evenwicht verstoord raakt, nemen zowel DHT als de DHT-receptoren toe en de antiandrogenen af. Door deze van nature optredende disbalans krijgt DHT meer kans om zich te hechten aan de receptor, waardoor de elastineproductie afneemt. Het resultaat is een minder stevige huid.

11 Vrije radicalen en antioxidanten
Vrije radicalen zijn onstabiele, bijzonder reactieve moleculen die de huid beschadigen, wat leidt tot neveneffecten die verband houden met huidveroudering, zoals lijntjes en rimpels en een doffe, slappere huid. Antioxidanten zijn de natuurlijk bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen; ze beschermen celstructuren en DNA tegen verouderende vrije radicalen.

12 Het antioxidantnetwerk
Om de gezondheid en levensvatbaarheid van de cellen te vergroten, kunnen antioxidanten het beste in een netwerk functioneren. Carotenoïden vormen het primaire beschermingsmechanisme van het lichaam, doordat ze een groot deel van de vrije radicalen absorberen. Behalve de carotenoïden spelen de krachtige 'redox' (regenerende) antioxidanten CoQ10 en vitamine C en E een significante rol in het antioxidantnetwerk. Vitamine C CoQ10 CoQ10 Vitamine C Vitamine E Vitamine E (Carotenoïden)

13 Samenvatting: DHT, antiandrogenen en antioxidanten
Hecht zich aan de DHT-receptor. Zet de celkern aan tot stopzetting van de elastineproductie. Antiandrogenen Hebben een affiniteit voor DHT-receptoren. Voorkomen dat DHT zich hecht aan de DHT- receptor. Antioxidanten Beschermen de huid tegen vrije-radicalenschade. Werken het beste in een netwerk.

14 Tru Face™ Essence Ultra

15 HERWONNEN STEVIGHEID Iedere dag gaat uw huid de strijd aan met natuurkrachten die uw huid slapper en losser maken. U hebt al teveel tijd en geld besteed aan behandelingsproducten die niet schijnen te helpen. Nu kunt u de tekenen van veroudering bestrijden met een compleet anti-ageing product.

16 Tru Face™ Essence Ultra
Maak kennis met de toekomst van anti-ageing huidverzorging. In combinatie met coënzym Q10 (CoQ10), groene thee extract en een beschermend antioxidantnetwerk helpt de krachtige wetenschap van Tru Face™ Essence Ultra de stevigheid van de huid te herstellen, de productie van cellulaire energie te bevorderen en de toekomstige tekenen van veroudering te minimaliseren.

17 Voordelen van het product
Bevordert de stevigheid en elasticiteit van de huid en bestrijdt tekenen van veroudering met Ethocyn®, een ingrediënt waarvan klinisch is bewezen dat het de hoeveelheid elastine in de huid verbetert. Helpt de afbraak van elastine te voorkomen met elastaseremmers. Bevat groene thee extract (Tēgreen 97®), CoQ10 en kleurloze carotenoïden, een compleet beschermend antioxidantnetwerk dat toekomstige tekenen van veroudering helpt minimaliseren door bescherming te bieden tegen huidverouderende vrije radicalen. Helpt de gezichtscontouren en de stevigheid van de huid te herstellen voor een jeugdiger uiterlijk. Geeft definitie aan de huid rond de ogen en de huid van de hals, kaaklijn, kin, het decolleté en de handen.

18 Belangrijkste ingrediënten
Ethocyn® — een ingrediënt dat huidveroudering tegengaat. Het is klinisch bewezen dat dit ingrediënt de hoeveelheid elastine in de huid helpt verbeteren. Elastine is de belangrijkste stof voor het behoud van een stevige huid. Antioxidanten — stoffen die vrije radicalen neutraliseren of chemische reacties voorkomen die door vrije radicalen worden veroorzaakt. Groene thee extract (Tēgreen 97®) — een antioxidant die de huid helpt beschermen tegen schade door oxiderende vrije radicalen. Vitamine C — helpt elastine en collageen beschermen tegen degradatie- enzymen die huideiwitten aanvallen. CoQ10 — een krachtige antioxidant die de productie van cellulaire energie bevordert en het beste functioneert binnen een antioxidantnetwerk. Kleurloze carotenoïden — unieke, uit algen verkregen antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen omgevingsinvloeden.

19 Beschrijving van de voordelen

20 Beschrijving van de voordelen
a) Bevordert de stevigheid en elasticiteit van de huid en bestrijdt tekenen van veroudering met Ethocyn®, een ingrediënt waarvan klinisch is bewezen dat het de hoeveelheid elastine in de huid verbetert. Elastine wordt geproduceerd door cellen die elastine produceren, de fibroblasten. In de jonge huid kunnen deze fibroblasten elastine vrijelijk aanmaken. Maar in de ouder wordende huid remt het overvloedig aanwezige hormoon DHT de elastineproductie. Ethocyn®, een gepatenteerd en klinisch bewezen ingrediënt, bevordert een gezonde hoeveelheid elastine door te voorkomen dat DHT de fibroblasten het signaal stuurt om de elastineproductie te stoppen.

21 Klinisch onderzoek Bij een dosis-effect onderzoek van acht weken was er bij de testpersonen gemiddeld een toename van 88% te zien van de hoeveelheid elastine in de huid, bij diverse concentraties Ethocyn®. Bij de concentratie Ethocyn® die voor Tru Face™ Essence Ultra geselecteerd is, bedroeg de gemiddelde elastinestijging 102%. Gemiddelde stijging van het elastinegehalte — bij diverse concentraties Gemiddelde stijging van het elastinegehalte — bij de concentratie in Tru Face™ Essence Ultra

22 Beschrijving van de voordelen
b) Helpt de afbraak van elastine te voorkomen met elastaseremmers. Naarmate de leeftijd vordert treedt er een natuurlijke afname op van de hoeveelheid geproduceerde elastine wegens een disbalans van zowel DHT als de DHT-receptoren ten opzichte van de antiandrogenen, wat de boodschappermoleculen aanzet tot stopzetting van de elastineproductie. Vrije radicalen stimuleren de activiteit van elastase (een enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van elastine). In geval van overstimulatie zal het elastase meer elastine afbreken en dit wordt door de door vrije radicalen beschadigde fibroblasten en de reeds genoemde disbalans niet meer zo snel aangemaakt of vervangen. Het bestrijden van vrije radicalen speelt een essentiële rol bij het voorkomen van huidveroudering en het behouden van een jeugdig uiterlijk.

23 Beschrijving van de voordelen
c) Bevat groene thee extract (Tēgreen 97®), CoQ10 en kleurloze carotenoïden, een compleet beschermend antioxidantnetwerk dat toekomstige tekenen van veroudering helpt minimaliseren door bescherming te bieden tegen huidverouderende vrije radicalen. Dit netwerk bestaat uit een krachtige combinatie van groene thee en lipofiele antioxidanten die de huidstructuren op synergistische wijze beschermen. Dankzij dit antioxidantnetwerk wordt niet alleen de bescherming tegen vrije radicalen verbeterd, maar zijn er ook meer hoofdingrediënten beschikbaar om andere functies uit te oefenen die de huid ten goede kunnen komen. Om de gezondheid en levensvatbaarheid van de cellen te vergroten, kunnen antioxidanten het beste in een netwerk functioneren. Carotenoïden vormen het primaire beschermingsmechanisme van het lichaam, doordat ze een groot deel van de vrije radicalen absorberen. Behalve de carotenoïden spelen de krachtige 'redox' (regenerende) antioxidanten CoQ10 en vitamine C en E een significante rol in het antioxidantnetwerk.

24 Beschrijving van de voordelen
d) Helpt de gezichtscontouren en de stevigheid van de huid te herstellen voor een jeugdiger uiterlijk. Tru Face™ Essence Ultra bevat Ethocyn® dat de huid weer definitie geeft door een gezond, jeugdig elastinegehalte te bevorderen.

25 Beschrijving van de voordelen
e) Geeft definitie aan de huid rond de ogen en de huid van de hals, kaaklijn, kin, het decolleté en de handen. Niet alleen de gezichtshuid wordt slapper, maar ook de huid van de hals, het decolleté en de handen vertoont vaak de eerste tekenen van veroudering. Met 25% meer serum beschermt Tru Face™ Essence Ultra de huid met een antioxidantnetwerk en bevordert het de elastineproductie met Ethocyn®, zodat de huid veerkrachtiger wordt en zijn jeugdige contouren en definitie terugkrijgt.

26 Consumentenonderzoek
% testpersonen dat verbetering bemerkte Een door Nu Skin gesponsord onderzoek naar de werkzaamheid van Ethocyn® in een cosmetisch product voor plaatselijke applicatie liet de volgende respons zien bij de volgende intervallen: 35% in week 4 70% in week 8 81% in week 12 100% in week 16 100% 81% 70% 35% Aantal weken gebruik

27 Aanbevolen gebruik Breng Tru Face™ Essence Ultra aan als laatste behandelingsstap, na reiniging en toning van de huid met Tru Face™ Priming Solution. Breng tot slot de moisturiser van uw hoofdsysteem aan. Omdat het effect van Ethocyn® op de huid acht tot tien uur na applicatie is uitgewerkt, moet Tru Face™ Essence Ultra twee keer per dag op gezicht en hals worden aangebracht.

28 Aanvullende producten
Tru Face™ Priming Solution — bereidt uw huid voor om de antiverouderende werking van de Tru Face™ producten te optimaliseren. Tru Face™ Line Corrector — pakt gematigde tot diepe lijntjes en rimpels aan met procollageenpeptiden. Galvanic Spa™ System II met Pre-Treatment en Treatment Gels — geavanceerde gels die de bloedcirculatie en cellulaire energie bevorderen. Nu Skin 180°® Anti-Ageing System — een effectief systeem dat fijne lijntjes en rimpels vermindert, en de jeugdige teint, textuur en vitaliteit van uw huid herstelt.

29 Samenvatting Functie: helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen met Ethocyn® en beschermt het bestaande elastine voor een stevigere, jeugdigere huid. Voordelen: Ethocyn® — een ingrediënt dat huidveroudering tegengaat. Het is klinisch bewezen dat dit ingrediënt de hoeveelheid elastine in de huid helpt verbeteren. Elastine is de belangrijkste stof voor het behoud van een stevige huid. Antioxidanten — stoffen die vrije radicalen neutraliseren of chemische reacties voorkomen die door vrije radicalen worden veroorzaakt. Belangrijkste ingrediënten: Ethocyn®, antioxidanten, Tēgreen 97®, CoQ10, vitamine C en kleurloze carotenoïden.


Download ppt "Wist u dat elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde."

Verwante presentaties


Ads door Google