De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis.

2 Bio in 4 Havo 2 Toetsweken met grotere toetsen OnderwerpenToetsweek periode BVJ 4H; H. 1 t/m 4 1 9-13 Jan. BVJ 4H; H. 5 t/m 8 2 4 - 8 Jun. Verder….. Praktische verslagen over oa osmose, genetica, Bacteriën en een gedragsonderzoek

3 Ok, en verder???? Meestal is er een normale toets aan het einde van een hoofdstuk. Meestal is er een normale toets aan het einde van een hoofdstuk. Deze tellen 1 keer, de toetsen in de toetsweek tellen 6 keer en de praktische cijfers tellen 1 keer, behalve het gedragsonderzoek deze telt 2 keer mee. Deze tellen 1 keer, de toetsen in de toetsweek tellen 6 keer en de praktische cijfers tellen 1 keer, behalve het gedragsonderzoek deze telt 2 keer mee. Huiswerk? Maken! Aan de hand van de studieplanner (op papier of online) Huiswerk? Maken! Aan de hand van de studieplanner (op papier of online)

4 Onderwerpen in 4 Havo H1:Inleiding in de biologie H1:Inleiding in de biologieBinas Natuurwetenschappelijk onderzoek Cellen van verschillende organismen Submicroscopische bouw van cellen Transportprocessen

5 Onderwerpen in 4 Havo H2:Voortplanting en ontwikkeling H2:Voortplanting en ontwikkeling H3:Erfelijkheid H3:Erfelijkheid H4:DNA H4:DNA H5:Ordening en Evolutie H5:Ordening en Evolutie H6:Regeling H6:Regeling H7:Zintuiglijke waarneming H7:Zintuiglijke waarneming H8:Gedrag H8:Gedrag

6 Biologie makkelijk? http://youtu.be/Mszlckmc4Hw Nee dus, je kunt het heeeeel ingewikkeld maken, maar het idee is dat jullie leren nadenken over verbanden, logische gevolgen en een aantal termen. BioLOGIe is altijd LOGIsch!


Download ppt "Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis."

Verwante presentaties


Ads door Google