De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis.

2 Bio in 4 Vwo 2 Toetsweken met grotere toetsen OnderwerpenToetsweek periode BVJ 4V; H. 1 t/m 4 1 9-13 Jan. BVJ 4V; H. 4 t/m 7 2 4 - 8 Jun. Verder….. Praktische verslagen over oa osmose, genetica, Bacteriën en een gedragsonderzoek

3 Ok, en verder???? Meestal is er een normale toets aan het einde van een hoofdstuk. Meestal is er een normale toets aan het einde van een hoofdstuk. Deze tellen 1 keer, de toetsen in de toetsweek tellen 6 keer en de praktische cijfers tellen 1 keer, behalve het gedragsonderzoek deze telt 2 keer mee. Deze tellen 1 keer, de toetsen in de toetsweek tellen 6 keer en de praktische cijfers tellen 1 keer, behalve het gedragsonderzoek deze telt 2 keer mee. Huiswerk? Maken! Aan de hand van de studieplanner (op papier of online) Huiswerk? Maken! Aan de hand van de studieplanner (op papier of online)

4 Onderwerpen in 4 Vwo H1:Inleiding in de biologie H1:Inleiding in de biologieBinas Natuurwetenschappelijk onderzoek Cellen van verschillende organismen Submicroscopische bouw van cellen Transportprocessen

5 Onderwerpen in 4 Vwo H2:Voortplanting en ontwikkeling H2:Voortplanting en ontwikkeling H3:Erfelijkheid H3:Erfelijkheid H4:DNA H4:DNA H7:Bescherming H7:Bescherming H5:Homeostase H5:Homeostase H6:Gedrag H6:Gedrag

6 Biologie makkelijk? http://youtu.be/Mszlckmc4Hw Nee dus, je kunt het heeeeel ingewikkeld maken, maar het idee is dat jullie leren nadenken over verbanden, logische gevolgen en een aantal termen. BioLOGIe is altijd LOGIsch!


Download ppt "Welkom! MHV = Meneer Havelaar Belangrijk punt: Ik ben slecht in namen dus alvast sorry voor als ik me ergens dit jaar vergis."

Verwante presentaties


Ads door Google